Forum Singel - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Dött känsloliv(promiskuös men utan sexlust)

  Mån 15 jul 23:58 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Mån 15 jul 23:58

  Jag separerade från mitt barns mamma för lite över 1,5 år sedan efter ett nästan åtta år långt förhållande. Jag behöll hus och bil, därför bor barnet för det mesta hos mig. Barnet är från mig ungefär varannan helg och då blir det ofta krogen för min del. Sen separationen skulle jag uppskatta att jag haft runt 20-25 sexpartners, vissa har jag träffat fler än en gång och varje gång har jag varit onykter. Jag saknar egentligen sexlust och jag är aldrig riktigt kåt men ändå håller jag på. Jag söker bekräftelse på att jag duger och så uppskattar jag spelet innan. Efter varje gång så känner jag mig lite smutsig ungefär som att det är ett självskadebeteende och jag är verkligen mätt på sex.

  Jag hoppas verkligen varje gång att jag ska bli kär och falla pladask men den känslan känns så fruktansvärt avlägsen. Jag kan inte ens tänka mig att jag någonsin ska kunna bli kär igen; att någon ska kunna älska mig och att jag ska kunna älska någon igen. Nästan alla mina vänner har lyckats bilda familj och hålla ihop den och jag får sjukt många gliringar och kommentarer över mitt beteende men detta är ett mönster som jag inte kan bryta.

  Jag tror att jag har kommit över mitt barns mamma, även om jag kan bli väldigt nostalgisk ibland. Jag är ganska säker på att det nostalgiska inte är kopplat till henne utan till längtan efter att återigen få ha ett familjeliv med allt vad det innebär. Jag vill också ha fler barn och det känns som att tiden rusar iväg. Jag är 35 i år. Jag har fått erbjudande av ett återkommande ligg att skaffa ett med henne men även om det ibland känns lockande så vet jag att det också bara hade byggt på min sorg över att inte ha en familj.

  Hur ska jag göra för att ?nollställa? mig så att jag kan känna känslor igen? Det kan ju inte bara vara så att jag tappat förmågan att bli kär, har alltid haft lätt för att åtminstone bli lite småkär tidigare. Hur ska jag göra för att få igång min sexualdrift igen? Just nu är en kropp bara en kropp, känner ingen åtrå och ingen spänning. Sex känns bara smutsigt ångestladdat.

 • Tis 16 jul 00:28 #1 +1

  Det är då man tar en paus, slutar med det som är destruktivt och gör något annat och något helt nytt. Saker som får dig att må bra igen. Nyktra till och hitta meningsfulla saker istället.

  Köp nån gammal nostalgi-moppe och mecka med, testa fallskärmshoppning, börja gå vandringsleder, lär dig virka, köp en cykel, ta mc-kort, volontär i kyrkan, kvällskurser i språk och matematik, lär dig steppa, köp gymkort, bygg ett utedass för vänsterhänta etc etc etc... Ja du fattar..

  Sluta med sex och alkohol och låt kroppen få läka inifrån och ut. Sen kommer känslorna ikapp när du mår bra igen.

 • Tis 16 jul 21:43 #2

  Jo, jag vet att det bara är att sluta men det uppstår ett sånt tomrum då och känslomässigt står det ändå still, jag läker inte och jag kan inte isolera mig för all framtid. Jag saknar helt enkelt verktyg för att hantera mina känslor. Jag kommer aldrig kunna falla för någon så här och jag kommer aldrig attrahera rätt typ av tjej så här, dessutom blir synen på sex mer och mer förknippad med ångest och sexlusten blir bara svårare och svårare att hitta igen.

 • Tis 16 jul 22:07 #3
  Reaktiv skrev 2019-07-16 21:43:37 följande:

  Jo, jag vet att det bara är att sluta men det uppstår ett sånt tomrum då och känslomässigt står det ändå still, jag läker inte och jag kan inte isolera mig för all framtid. Jag saknar helt enkelt verktyg för att hantera mina känslor. Jag kommer aldrig kunna falla för någon så här och jag kommer aldrig attrahera rätt typ av tjej så här, dessutom blir synen på sex mer och mer förknippad med ångest och sexlusten blir bara svårare och svårare att hitta igen.


  Och det är det tomrummet du måste fylla med något meningsfullt.

  Hitta bekräftelse i verkligheten, att faktiskt bli bra på något du skapar själv. Vilket också är något en tjej kommer att falla för.

  Att ligga med massa tjejer varje helg är inte något som ses med blida ögon hos tjejer direkt, du får oerhört svårt att hitta en seriös tjej med den historiken.

  Att vara självdestruktiv kommer dessutom bara att dra till sig tjejer med samma destruktiva liv.

  Bort från den destruktiva bekräftelsen som bara är ytlig och skaffa dig ett bättre liv.

  Du måste dessutom ta dig i kragen för ditt barns skull. Sluta med ursäkterna och inse att du blir en dålig förebild och har ett beteende som kan eskalera i värre mående som absolut inte är bra för barnet.

  Tro mig du vill inte sluta i en fyllecell med en klump i magen av att du nånstans dessutom kan ha betett dig illa mot en tjej och ev en polisanmälan... Träffar du fel tjej en kväll så är du körd..
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll