Inlägg från: Afam75snygg |Visa alla inlägg
  • Afam75snygg

    Frun vill inte ha sex längre :(

    Jag misstänker att din stackars fru är helt slut. Svara ärligt på den här frågan: Hur mycket av föräldraledigheten har du stått för? Har din fru fått unna sig några kvällar från både dig och ansvaret hemma, eller är det hon som fortfarande har projektledarrollen?

  • Afam75snygg
    Anonym (JP) skrev 2019-07-16 14:57:03 följande:

    Alltså, det här är så sjukt fördomsfullt. Så fort en man skriver om att hans fru inte vill ha sex längre så kommer frågan om han verkligen hjälper till hemma, om han tar nåt ansvar för barnen o.s.v.

    När jag som tjej skrev ett inlägg om att min man aldrig vill ha sex längre så var det ingen som frågade mig samma sak. Däremot kom direkt teorierna om att han nog är otrogen, han är ett svin o.s.v. Är det jämnlikhet? Jag blir upprörd å TS vägnar att han ska förutsättas vara orsaken till att hans fru inte har nån sexlust längre.

    Som svar till TS så har jag tyvärr inte mycket att komma med. Jag lever i samma situation som du. Efter vårt gemensamma barn (nu snart 7 år gammal) är sexlivet minst sagt uttorkat. Jag är konstant kåt och han i princip aldrig. Så en styrkekram till dig. Jag vet att det är tufft bär men älskar personen men inte får nån fysisk närhet. Kram


    För att det i 99 fall av 100 stämmer. Det stämmer även denna gång så vad är det du grinar över?
Svar på tråden Frun vill inte ha sex längre :(