• Anonym (Touch me)
    Wed 17 Jul 2019 12:52
    7368 visningar
    112 svar
    112
    7368

    Frun vill inte ha sex längre :(

    Sgtwolf skrev 2019-07-17 12:04:31 följande:

    Bekräftar man varandra i vardagen så funkar sexet också. Slutar man bekräfta varandra så dör sexet.

    Om en smekning alltid är en invit till förspel och sex, då blir det en ond spiral. "Åh nej, nu vill han/hon ha sex men jag är för trött". Ju oftare du tänker "åh nej det förvöntas sex" ju mindre intresserad av sex blir du.

    Vardagsbekräftelserna funkar även om du är trött, gör det mesta hemma osv. Men är grogrunden till att känna lust. Får du 20 kyssar/smekningar per dag utan att det ska leda till sex. Då kommer du vara sugen på sex någon gång ibland när du har ork och inte känner stress. Istället för att gå och tänka "åh nej, bara det inte förväntas sex".

    Första steget att hitta tillbaks till lusten är de små dagliga bekräftelserna som inte leder till något annat än "jag ser dig och tycker om dig".


    Åh vad jag håller med! Det är så väldigt viktigt för mig, när vi kommer i närheten av varandra att bli berörd. Jag kan heller för mitt liv inte låta bli att smeka honom på armen, i nacken eller var jag kommer åt om han är inom räckhåll.

    När han gör det tillbaka är det alltid för att han är kåt och vill ha sex, inte precis just då, men blir det inte av inom de närmaste två dygnen blir han skitsur ^^ Min man förstår helt enkelt inte det där hur många gånger jag än förklarar - vardagsberöring fungerar inte bekräftande om det kommer enbart när du vill ligga. Då har det motsatt effekt. Han tycker bestämt att några timmars uppmärksamhet borde leda till att jag blir supersugen. Att han är supersugen jämt kopplar han inte alls till all bekräftelse han dagligen får från mig, i det att jag inte kan låta bli honom kåt eller ej. Jag har försökt sluta för att se hur det skulle påverka hans lust om all beröring upphör, men jag KAN inte, jag älskar att röra vid honom. Och han vill definitivt ligga med mig i varje givet ögonblick. Han vill bara inte behöva röra vid mig däremellan, tydligen.
  • Anonym (Touch me)
    Wed 17 Jul 2019 14:56
    #72
    Anonym (Lejla) skrev 2019-07-17 14:18:16 följande:

    Vad är det som gör att du inte har samma lust till sex då?

    Vänd på steken.

    Du går ständigt och kåtar upp din man genom dina små smekningar flera gånger om dagen. För honom innebär en smekning eller beröring att du vill ta på honlm och åtrår honom. För honom är det samma sak som att du gör dig redo för sex.

    Snacka om att ni kommunicerar helt skilt från varandra. Det handlar inte om vilja eller åtrå utan enbart att ni inte klarar av att kommunicera på samma vis när det gäller sexinviter.

    Ditt kroppsspråk säger en sak men ditt agerande annat. En man är enkelspårig, det vet du väl?!


    Det som gjorde att jag inte hade samma lust till sex var just avsaknaden av bekräftelse. Den får jag numera på annat håll, och min man får inte längre nekande svar på sina inviter, tvärtom får han inviter från mig minst lika ofta.

    Att han trots vad jag säger inte klarar av att tolka mitt handlande i enlighet med exakt vad jag säger har andra orsaker.

    I din vända stek borde ju var och en förstå att om det jag gör hetsar upp honom, så är det naturliga att bjuda på samma sak tillbaka, (bekräftelse utan motkrav, särskilt när behovet är tydligt uttalat) inte att förvänta sig en annan sak (sex). När den förståelsen saknas finns ett djupare problem. Antingen ren dumhet eller någon störning. Tack och lov är det det senare i min mans fall, sådant går att jobba med.
  • Anonym (Touch me)
    Wed 17 Jul 2019 21:03
    #91
    Anonym (Lejla) skrev 2019-07-17 15:06:28 följande:

    Du gör mig förvirrad!

    Du skriver här att din man går att jobba med? Uppfattar jag dig rätt då? Era problem går att lösa?

    I ditt förra inlägg skrev du att du inte KAN låta bli att ta på honom. Varför ska då han ändra sig, när inte du kan?

    Ska han ta bort sin lust på kemisk väg (antidepp, alkohol etc) för att du anser dig inte kunna sluta uppmuntra (ta på honom) så han blir upphetsad och sugen?

    Du vill ju att han ska ta på dig som du gör pp honom, bekräfta dig som du bekräftar honom? Du vill ändra på honom, inte hitta en gemensam lösning? Den gemensamma lösningen är att ha en kk sidan om? Vad tycker han om det då?


    Dina inlägg känns mer som att du vill käfta och ägna dig åt att märka ord än faktiskt vara till någon som helst hjälp. Det känns väldigt onödigt.

    Är en bra lösning på problemet med att ena parten inte känner sig bekräftad att beröva också den andra parten all bekräftelse? För mig och det otal läkare och terapeuter vi träffat låter det som en urbota korkad taktik, även min man önskar att han hade förmågan att bekräfta mig, han mår ju väldigt bra av precis den sortens bekräftelse själv. Men han klarar inte av det, trots att han känner likadant.

    Min man tycker att min kk är en toppenbra lösning, jag får den bekräftelse jag behöver, och han slipper ändra på sig.
Svar på tråden Frun vill inte ha sex längre :(