• Jooosen

    IVF hösten 2019

    LLW skrev 2019-12-20 17:43:32 följande:

    Vi var så inställda på att inget eller kanske ev ett skulle klara sig, så att få tillbaka båda känns helt sjukt! Dubbelruvning nu då, haha. Testdatum är 2/1. Jag kommer ju tjuvtesta dock, haha. Har inte din disciplin! Sist fick jag tydligt plus ruvardag 7, så kanske testar nästa helg... :)


    Å! Du anar inte hur jäkla mkt jag hoppas för er nu!! Känns som ni iaf har dubbel chans nu :) neee fattar att man vill tjuvtesta... förstår inte hur ja höll mig nu i efterhand haha...
    Plussade fredagen den 13 december 2019 efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2020-01-13 16:33:39 följande:

    Det här är helt sjukt men.. vi såg hjärtslag. Är fortfarande i chock tror jag.

    Första läkaren var en ung och ganska ny, så när han letade runt såg han inte mer än en hinnsäck med kanske något i. Så han ringde in en kollega som kändes väldigt kunnig, och han kollade runt och sa ganska snabbt att han såg hjärtaktivitet. Han visade på skärmen och det var verkligen någonting där som pulserade! Herregud. Kan inte fatta riktigt. Det är ju så läskigt tidigt fortfarande men någonting är det som lever där inne! Han såg bara en enda hinnsäck tydligt, men kunde ana något bakom den som ev kan vara den andra. Den kan ju isåfall vara tom, och att det är därför jag haft blödningar.

    Vi ska försöka få ett nytt ultraljud tills nästa vecka, kanske i slutet på veckan så det hunnit hända något. tills dess.. ja vad fan gör man? Kan man hoppa en vecka fram i tiden på något sätt?


    <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2020-01-21 15:47:15 följande:

    Tack snälla <3

    Ja man vill ju inte börja om, verkligen inte, men ändå blir fallet lite lättare om man vet att man inte behöver vänta ytterligare. Tiden är ju det värsta i allt det här. Allt man gör är att vänta!


    Har gått in på din blogg ca 30 ggr imorse! Stort grattis!! Nu händer det tamejfan. Massa kramar <3 <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2020-01-22 20:03:22 följande:

    Tack snälla du! :)) det känns overkligt men underbart typ, haha. Svårt att ta in efter alla dessa år. Men försöker stoppa mig själv när jag börjar oroa mig, jag vill verkligen njuta av det här så länge det går!

    Tänker på dig nu mitt i ruvningen!!Hahaha jag va lite seg med att uppdatera! Bloggen har strulat som tusan sista tiden men jag ville skriva så fort som möjligt! :) Ja, tänk att nu händer det för oss båda! Hur mår du nu och vilken vecka är du i? Börjar närma sig kub va?Åh tack fina du!! Ja jag hoppas så innerligt att det är dags nu! :)


    Åå ja!! Försök njuta nu. Man är galet nervös i början med symptom som kommer o går. Men jag försökte verkligen stänga av alla dumma tankar. Har du vågat kolla bf än? Går in i vecka 12 på fredag. Kub 3/2. Har typ fortfarande inte helt fattat att jag är gravid.
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2020-01-23 19:34:09 följande:

    Ja det är svårt det där med symtom. Hatar illamåendet men är samtligt så orolig så fort jag inte känner något.

    Bf skulle bli 6/9... omöjligt långt bort. Känns sjukt att tänka på ens! För dig då? :)


    Ja vet jag var likadan. Kunde plötsligt en dag vakna o känna mig som vanligt o vilja ha kaffe som ja inte kunnat dricka alls! Sen nästa dag så kom det tillbaka. Oroa dig inte (lätt va :p).. okej :D mitt blir 13/8 om allt går bra!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    LLW skrev 2020-01-24 17:34:19 följande:

    Mitt största problem just nu är att jag känner sån avsmak för mat. Har sjukt svårt att få i mig något till framförallt lunch. Allt känns äckligt. Men illamåendet verkar bli ännu sämre om jag inte äter så jag vet inte vad jag ska göra. Mannen blir sur också när jag inte äter ordentligt men han fattar inte hur svårt det är. Hur är ditt illamående nu?


    Ja urs jag fattar. Det blir typ bättre om man äter men man vet fan inte va man e sugen på.. mitt va värst på morgonen. Det höll på mellan v 7-10. Nu är det mycket bättre! Hungrig som en varg och har ökat lite i vikt oxå! Men men! Kan rekommendera prostafen!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Ölandstoka skrev 2020-02-01 09:39:04 följande:

    Mår illa av nervositet. Hade tänkt testa idag men jag törs inte! :P Kanske imorgon.. Har aldrig gått såhär långt utan spottings men jag är så otroligt rädd att testa negativt. Känns i stort sett som vid andra ruvningar (som misslyckats) så samtidigt som jag börjar hoppas så tror jag inte på det.

    Vi ska dessutom träffa vänner ikväll och släktingar imorgon som inte vet och jag vill inte ha testat så nyligen. Blir svårt att hålla känslorna i styr vare sig det är positivt eller negativt.


    Åh fyfan va nervöst. Har tänkt på dig i veckan. Jag hoppas verkligen för dig nu. Jag drog ju ut på testet sjukt länge. När är din testdag? Ja kände precis likadant som med de tidigare två ruvningarna. Köpte tillome 3 paket tamponger o sa till alla att det gått åt helvete. Hoppas <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Ölandstoka skrev 2020-02-01 10:53:29 följande:

    Tack vad gulligt! :)

    Fick det lilla fina embryot insatt för två veckor sedan idag, testdag på onsdag. Känner att det blir mer och mer på spel för varje gång jag går på toa och inget har hänt.

    Så härligt att du fick den fantastiska överraskningen med ett positivt test :) Hoppas så att det blir jag imorgon!


    Aah okej! Man hoppas ju nånstans långt bak i huvudet men samtidigt vågar man inte. Sån sjuk terror. Jag hoppad verkligen att det blir du imorn!!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Ölandstoka skrev 2020-02-03 08:11:27 följande:

    Jag är gravid!!! Aldrig trodde jag att jag skulle få säga de underbara orden. Är darrig och har hög puls fortfarande. Sov knappt inatt. Jah var så redo på ett blankt test men när jag hade doppat testet vänner jag mig om jättesnabbt och plockade lite och när jag tittade igen var det hur tydligt som helst :D

    Tusen tack Joosen och tusen tack alla för allt stöd!


    Men jaaaaa!!!!! Grattis! Fyfan va underbart. Nä att säga dom orden känns typ som att man hittar på haha. Vilken insättning var detta? Gjorde ni testet tillsammans?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Ölandstoka skrev 2020-02-03 08:29:56 följande:

    Tack! :) Det här var fjärde insättningen, andra fet. Känns helt overkligt och jag måste övertyga mig själv om att det faktiskt är sant. Jag tänkte doppa testet och sen gå och hämta honom men jag hann inte :)


    Haha herregud va kul! Men han visste att du skulle testa? Hur känner du dig?? Några symptom? Minns att ha inte hade många alls!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Mudcakemonster skrev 2020-02-03 22:03:14 följande:

    Grattis till alla som lyckats!!

    Jag är tillbaka efter en mental paus från allt vad ivf heter. Nu är jag tillbaka med försök nr2! Förra veckan car dett äggplock och återföring av vad enligt läkaren sa ?bästa embryot hittills, ett riktigt top embryo med 50% chans? :) wuhuuu låter ju bra i alla fall.

    Har ni erfarenheter av ?top embryon?? Det har läkaren inte sagt till oss tidigare. Nu lät det dock väldigt positivt.

    Kram!


    Dom sa det till oss på vår andra ivf. Att de tre dom kunde frysa (blev överstimulerad så frös alla 3) såg väldigt fina ut! Bättre än plocket innan tillome. Och den ggn blev ja gravid - tredje insättningen men första på just det plocket. Hoppas på samma för dig!!!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-02-20 16:53:50 följande:

    Kanske inte är någon kvar i den här 2019-tråden men jag har inte börjat skriva i någon ny så... Hade vår åttonde återföring idag. Känns ju verkligen inte som att denna skulle bli något när det inte blivit hittills men man vet ju aldrig. Den såg rund och fin ut iaf.


    Är oxå kvar och läser. Nu jävlar ska det hända. Jag hoppas sååååå mycket för er!
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-03-01 07:10:24 följande:

    Det var negativt... Tvärnegativt. Åttonde insättningen. Kan inte fatta.


    Helvete säger ja bara :(. Var det sista i frysen denna omgång? Massa kramar till dig <3
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-03-01 11:10:51 följande:

    Vi har ett kvar men varför skulle det funka tänker jag :( Det måste ju vara det sämsta av fem blastocyster om det är kvar till sist... Vill helst bara börja med sprutor igen men det får man väl inte.. :(


    Urs så fruktansvärt tufft. Jag förstår verkligen frustrationen över att vilja göra något annorlunda även fast ni gjorde det litegrAn denna omgång. Kan långt protokoll vara något?
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen
    Hedblomster skrev 2020-03-01 13:57:47 följande:

    Ska definitivt fråga om annat protokoll iaf. Samt karytop/kromosomtest. Skulle vilja byta klinik också men det kanske är jättekrångligt och tar onödig tid inom landstingsförsöken.

    Jag får så många tips från andra som gjort många återföringar och jag får panik. Det ska göras immunutredningar i Grekland, speciella spermaprov i Riga, hysteroskopi i Ryssland, mensblodtest som man skickar på posten osv osv... Jag får panik. Jag vill GÄRNA göra allt jag kan men vi har inte råd med allt det där. Helst vill jag bara åka utomlands och göra äggdonation men det vet jag ju inte heller om det funkar eftersom inget tyder på dåliga ägg egentligen.


    Ja men kolla annat protokoll absolut. Jag förstår verkligen vad du menar. Innan jag plussade hamnade jag oxå i trådar och fick tips om massa saker man kunde kolla utomlands och tester man kunde skicka iväg osv. Det känns som ett så jävla stort steg på något sätt. Samt ekonomisk fråga och TID. Resa till andra länder och göra utredningar. Då får man ju typ säga upp sig. Man gör ju vad somhelst såklart men minns att jag oxå blev helt slut när jag läste allt. Man vill bara att det ska komma en riktig jäkla expert som kan skräddarsy allt inför nästa gång. När var den egentliga testdag? När ska du meddela kliniken? Tusen kramar
    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
  • Jooosen

    Den här tråden har varit ett otroligt fint stöd! Jag blir så otroligt ledsen när jag tänker på er som fått göra uppehåll just nu i era behandlingar. Tiden är ens fiende o än mer nu såklart. <3


    Plussade fredagen den 13 december efter vår tredje insättning med ivf
Svar på tråden IVF hösten 2019