Inlägg från: Anonym (4 barn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4 barn)

    Vad gjorde att du tappade intresse för sex med din partner?

    Hans brist på respekt för min situation med barnen och han jobbade jämt. Dygn i sträck som busschaufför på veckoresor. Lögner....var tog mitt guld vägen....övertiden....var var han då? 

  • Anonym (4 barn)
    Krafs skrev 2022-04-08 15:21:24 följande:
    De kommer överens om? Hon är otrogen. Vilka spelregler pratar du om?
    Det är lite som att gå fram till någon okänd på stan, slå denne på käften och jubla att man precis vann en boxningsmatch.
    Värdelös liknelse. 
  • Anonym (4 barn)

    En del känns igen trots nya nick. 


    Anonym (Alice) skrev 2022-04-08 16:11:31 följande:

    Otippat att det dyker upp en sån som Krafs och förstör tråden. Verkar blivit utsatt för otrohet och är nu extremt hatfull.


  • Anonym (4 barn)

    Det låter som en trolig sak att lusten kan återkomma när barnet flyttar hemifrån. I praktiken så är det många år innan det sker, man kanske har flera barn och man hinner dessutom skilja sig innan minsta flyttat. Den primära orsaken till uteblivet sex är ju egentligen inte att man har barn. I så fall skulle inga syskon födas heller. 

  • Anonym (4 barn)
    Anonym (BeenThere) skrev 2022-04-12 16:21:20 följande:
    Ha inte för höga förväntningar... Jag märkte ingen skillnad.
    Det låter.....fortsätt läs. När du plockade ut texten ur sitt sammanhang gav du den  motsatt betydelse. 
  • Anonym (4 barn)
    Anonym (XY) skrev 2022-04-12 16:42:20 följande:
    Min erfarenhet är att föräldrarna har slutat vara ett par när barnen börjar bli självständiga, man delar TV-soffa och räkningar. När barnen blir stora så sitter man med gemensamma lån och vänner men man har inte särskilt mycket gemensamt i övrigt.
    Vill man fortsätta så krävs det engagemang av båda. Investera i förhållandet och ha roligt tillsammans och sex om det har funnits i början.
    Håller med. 
  • Anonym (4 barn)
    Anonym (MT) skrev 2022-04-12 16:58:21 följande:

    Hennes kropp sjangserade något enormt när hon passerade 35. Hängbröst och hon deltog i VM i bristningar och celluliter och började dessutom bli lite småplufsig och få bilringar runt midjan.


    Hon var inte alls den fina pudding som när jag blev kär i henne och som jag var stolt över att visa upp inför omvärlden att hon var min oavsett om det var till vardag eller fest.


    Blev äcklad av sett henne naken i stället för att bli kåt och attraherad som jag blev förr. Påpekade flera gånger att hon borde göra något åt det, annars skulle jag dumpa henne - att hon skulle träna och se till att hon fick en tiptop-kropp igen men det ville hon inte så då blev det som det blev. Vi tyckte det var lika bra att hon fick lämna och sedan några månader tillbaka har jag en tjej som är tio år yngre än vad hon är och som är minst lika läcker som mitt ex var förut. Inte tillstymmelse till bristning eller cellulit och fina och fasta bröst. Inga "taxöron" eller "hängpukor"
    Så ni kvinnor, bara så ni vet - se till att undvika celluliter och annat sånt om inte era respektive ska få äckelkänslor för er. Se till att hålla er i form!


    Hur motverkar man hängbröst, celluliter och bristningar undrar jag? Nä precis....

    Vilken tur hon hade säger jag också. 
Svar på tråden Vad gjorde att du tappade intresse för sex med din partner?