Inlägg från: smulis85 |Visa alla inlägg
  • smulis85

    BF April 2020

    Hej alla, här är en till som är nygravid efter 3,5 års försök och mf för 2år sedan så nu hoppas vi att de går vägen denna gång.

    Fick 2 bruna flytningar bim-4 och bim-3 sen inget mer så tyckte de va konstigt tog gravtest bim-2 som var negativt efter 5min så la det i en ask då svärfar är här på besök och ville inte lägga de i soporna då. Idag på bim har jag inte fått mens än och skulle slänga testet men upptäcker att jag ser ett svagt sträck på det så tar ett digitalt som visar garavid 1-2på så jädra glad!!!!!!

    Men är jätte nojig också att de ska gå åt skogen bf 17/4-20 :)

  • smulis85

    Hej skrev för några dagar sedan att jag nog fått mf men hoppar nog in igen i gruppen då gravtesten fortfarande visat + och veckoindikatorn gått från 1-2v till 2-3v.

    Har småblödit färskt blod i 5 dagar nu :( nån som känner igen sig i gruppen? Hoppas på att de bara är kroppen som inte förstått att den är gravid än och därför blöder.

  • smulis85
    DVQ skrev 2019-08-14 21:36:01 följande:

    Inte riktigt samma men jag har haft blodiga flytningar ett par dagar nu. Det är vanligt med både blodiga flytningar och småblödningar men känner mig ändå lite orolig. :/ Vecka 5+2


    Ja jag är bara i vecka 4+4 blir typ tokig på detta verkar tyvärr inte vilja sluta heller :( vågar ju inte hoppas då de tagit 3,5år för oss för att få vårt andra plus de förra slutade i mf i vecka 4+3. De går säkert jättebra för dig mitt mf började på en gång rejält förra gången.
Svar på tråden BF April 2020