Inlägg från: Fruffe |Visa alla inlägg
  • Fruffe

    BF April 2020

    Plussade igår och bf 23/4. Hänger gärna med i tråden. Har än så länge känt av ömma bröst, trötthet och lite molande värk i ljumskarna.

    Grattis alla till era pluss!

  • Fruffe

    Jag tänkte ringa MVC på måndag, har ni några tips i Sthlm? Vilka som är bra?

    Jag är typ första i kompisgänget som blir gravid (har en äldre man). Är 26 år gammal, någon annan som är i min ålder här inne? Eller som är lite ensam i detta? Jag behöver typ skaffa lite nya vänner som har samma framför sig som jag. Så hojta om ni vill hänga, bor i Sthlm, Östermalm.

  • Fruffe
    Wee01 skrev 2019-08-17 19:31:23 följande:

    Jag är 24, är i v 7+2, och har inte heller direkt någon i mitt kompisgäng som varit gravid tidigare. Har miljarder frågor och funderingar som jag inte har någon att bolla med. Vi har valt Mamma Mia Söder som MVC då vi bor i strax utanför Södermalm. Tyvärr lång väntetid så jag ska inte tid förrän i slutet av v.11. Jag googlade loss för att ta reda på vilken MVC som var bra. De flesta verkar ligga nära dig :)


    Amen då känns det som att vi känner lite liknande. Har inte heller direkt ngn att bolla med. Kanske kan ses nån dag?

    Mamma Mia har jag hört är bra, fick också höra att läkarhuset har en väldigt bra barnmorska samt i Mood gallerian finns det också någon bra. Ska ringa runt lite på måndag och se..
  • Fruffe

    Asså jag blir såååå nojig! Är i vecka 8+4 och alla mina symtom är som bortblåsta. Hade så jävla ont i brösten, men nu känner jag knappt något. Hade molvärk, men inte längre... kan detta innebära missfall? Blir så orolig... har inskrivning nästa vecka på BVC men det känns ju som en evighet dit!!!!

  • Fruffe

    Önskar alla lycka till. Jag hoppar ur gruppen nu. Fick konstaterat MA igår på första ultraljudet... ska få hjälp att få ut fostret nästa vecka.

    Hoppas det går bra för er!!!

Svar på tråden BF April 2020