Inlägg från: Chokos |Visa alla inlägg
  • Chokos

    BF April 2020

    Plussade idag på äl+11 Och bim-2. Vågar inte ta reda på bf ännu då jag är rädd att få missfall igen. Försökt i 2 år och i förra veckan va jag till en läkare som så att min äggreserv va så dålig att min chans till graviditet skulle vara äggdonation.

  • Chokos
    Anonym (Anonym1) skrev 2019-08-25 09:57:03 följande:

    BF april, 36 år och första barnet. Någon mer 30plussare här utan barn sedan tidigare? Som kanske tom bor i sthlm? :)


    Fyller 36 nästa vecka, bor bort om sthlm. Har dock en 3-åring sedan tidigare.
    Anonym (Anonym1) skrev 2019-08-25 09:57:03 följande:

    BF april, 36 år och första barnet. Någon mer 30plussare här utan barn sedan tidigare? Som kanske tom bor i sthlm? :)


    Fyller 36 nästa vecka och bor i sthlm. Har dock en dotter på 3 år.
  • Chokos
    Anonym (B) skrev 2019-09-23 12:39:12 följande:

    Hej alla! Jag börjar undra om jag har kommit in i det som folk kallar för spökveckor? Eller om mina symtom kanske helt enkelt bara har avtagit? Eller asså jag fattar helt enkelt ingenting av mina symtom?! Har inte gjort sedan jag plussade, tycker att dom kommer och går, vet inte vad jag inbillar mig och vad som är på riktigt.

    Men idag känner jag mig inte gravid över huvud taget! Det var inte ens det första jag tänkte på när jag vaknade?! Det tog ett tag innan jag ba: just det, jag är ju gravid. Tycker att magen är mindre svullen och mår inte illa längre, har slutat ta mina postafen-tabletter till och med. Känner mig inte lika trött heller. Inte ens ont i brösten!!!

    Jag har fått göra två VUL och sett hjärtslag och sprattlande foster men vet ju att det bara är ögonblicks-bilder. Jag har inte haft ont och inga blödningar men hur ska man liksom FÖRSTÅ att man är gravid? Ska man bara gå omkring och undra och känna sig icke-gravid?

    Det här inlägget blev jättekonstigt, jag vet... Men om det är någon som känner igen sig eller så...

    Kram till er alla!


    Jag känner exakt lika! Illamåendet som bortblåst idag 9+0. Vill nästan ha tillbaka det!???? allt såg bra ut på ul för 5 dagar sedan.
  • Chokos

    Jag tog vaccinet när jag va gravid 2015. Blev typ lika dålig som influensa av det. Fick höra att det va en vanlig biverkning. Fick hög feber, huvud och ledvärk.

    Kommer inte ta denna ggn.

Svar på tråden BF April 2020