Inlägg från: Silverviol |Visa alla inlägg
  • Silverviol

    BF April 2020

    Plussade för ett par veckor sedan, är nu i vecka 8 (7+1). Är 32 år och blev gravid på första ?försöket?. Trodde inte det skulle gå så fort så har fortfarande lite svårt att ta in det. BF är 2/4. Var på inskrivning hos barnmorskan igår.

    De första symtomen var ömma bröst och molande värk i magen som senare övergick i trötthet. Sedan drygt en vecka är jag illamående från och till under dagen och jag är mycket mer hungrig än normalt. Vaknade nu mitt i natten och behövde äta.

    Hur mår ni andra?

  • Silverviol
    Anonym (Längtar) skrev 2019-08-19 16:49:33 följande:

    Någon mer med kraftigt illamående? Är i vecka 6+6 och känns som jag ska spy hela tiden. Får inte i mig nån vidare mat då jag inte är sugen på något. Ligger jag ner går de bra men så fort jag reser mig upp så får jag kväljningar o känns som jag ska spy. Hur lindrar man detta illamående? ????


    Mitt illamående började i vecka 6-7 (nu vecka 8) och jag är illamående flera timmar om dagen. Blir också plötsligt jättehungrig och då blir jag mer illamående. Äter därför ganska ofta. Postafen tar udden av illamåendet. Man kan få utskrivet Lergigan comp om inte Postafen är tillräckligt men biverkningsriskerna (bla hjärtstillestånd) låter inget vidare :-/
  • Silverviol

    Jag är i v 21, var på RUL i förra veckan och bebisen ser ut att må bra och vände sig för fullt där inne. Livmodern är i framvägg. Har inte känt bebisen röra sig något än, inget fladder eller nånting. Har förstått att det är normalt och kan ta några veckor till, så jag får vänta.

Svar på tråden BF April 2020