• Jenn88

    BF April 2020

    Hej!

    Plussade för en vecka sedan. Bf 22/4 Kom som en liten överraskning. Lite tidigare än planerat i alla fall. ??

    Har tre barn, en 11 åring, 9 åring och en 1 åring om två veckor.

  • Jenn88

    Hej alla!

    Jag har varit lite orolig hela dagen. Hade sex natten till idag och har haft brun rosa flytningar. Molvärk också, men det har jag haft i några dagar. Försöker tänka stt det säkert inte är någon fara. Men kan ändå inte sluta oroa mig.

    Hade bruna flytningar sista graviditeten vet jag. Men inte sån här ?mensvärk?.

    Ska jag ringa imorgon ?

  • Jenn88

    Hej!

    Vi va på VUL i torsdags. Eftersom jag hade haft bruna till rosa flytningar och molvärk i några dagar. Och då kunde hon inte se någon liten där. Dock fanns det en hinnsäck där. När jag räknar från min sista första mensdag så skulle jag varit i vecka 8. Och då hade man sett en liten där. Men eftersom det inte syntes något så är det antingen fel vecka eller så har den inte utvecklats rätt. :( Hon mätte hinnsäcken och då kunde hon räkna på att den skulle vara i vecka 5 kanske 6.

    Sista graviditeten va nästan samma sak. Min menscykel va mycket längre och oregelbunden så jag va mindre veckor än jag trodde om man räknade som ?man ska?.

    Hoppet har jag fortfarande. Samtidigt är det jobbigt att fortfarande ha hopp. Om det inte skulle gå bra. Tänker hela tiden på en sak och det är att jag väntar på bebis inte på missfall. Så njut..!!

    Ska tillbaka nästa vecka så då hoppas vi att man kan se en liten plutt. Och i så fall får jag gå till nästa grupp i maj.

  • Jenn88

    Hej! Har nu varit på mitt andra VUL. Och tyvärr får jag säga hejdå till er. Ett uteblivet missfall. Så nu väntar jag på att allt ska ut. Tog beslutet att kroppen ska få skötta det själv.

    Lycka till alla med era graviditeter <3

Svar på tråden BF April 2020