Inlägg från: Anonym (Lunablue) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lunablue)

    BF April 2020

    Hej tjejer! Grattis till alla ????Tränger mig på lite om det är okej ? Jag ska bli mamma för första gången mellan 8-10 april. Jag är ganska nervös , jag har inte berättat för någon än så har ingen jag kan fråga om nått , mest Google ???? jag mår fruktansvärt illa men kräks inte. Någon som har nått tips vad man kan äta eller så?

  • Anonym (Lunablue)

    Hehe jag har också gått upp ca 5 kilo, om inte mer :O är det normalt? Är svullen som bara den.. men kanske inget som spelar roll?

  • Anonym (Lunablue)

    Jag är i vecka 20 och var på mitt RUL igår , fick reda på jag väntar en liten flicka! Mitt första barn och har inte heller känt av något riktigt. Kände lite igår kväll att det kittlas inne i magen .. och nu när jag vet vart hon ligger så tror jag att det är hon hehe har också moderkakan i bakvägg .. var jätte orolig innan igår att där inte fanns något .. men hon hade ett gymnastik pass så det är nog inget att vara orolig för .. vissa tar det lite tid för .. hihi bebisarna är ju inte så stora ännu ju :)

  • Anonym (Lunablue)

    Jag mår ganska bra, tung och fylld med vatten dock , drabbad av karpaltunnelsyndrom så lider ganska mkt av det haha lever med såna handledskydd och stödstrumpor hahs men nt långt tid kvar nu (bf 8 april) längtar så mkt ..

  • Anonym (Lunablue)

    Nej! Hade bf den 8 april , är dock jätte rädd för igångsättande. Ska till bm idag , och ultraljud på fredag.. vi får se vad som händer ..

  • Anonym (Lunablue)

    Jag hade hinnsvep idag , kändes okej då jag ärmar bekväm med min bm . Hon sa hon fick in ett finger , betyder de att man är öppen ett finger då ? Hehe ja hon berättade för mig att man aldrig kan gå igång en förlossning, det som såfall kan funka är ren sex hehe för där finns ett ämne i sperma som kan hjälpa till hihi lycka till

  • Anonym (Lunablue)

    Den 21 april kom min dotter till världen! 3205g och 50 cm lång .

    Blev först igångsättande för mig då jag var +12 dagar och det slutade med ett akut kejsarsnitt. Men vi mår bra och är hemma igen . Grattis till alla er

Svar på tråden BF April 2020