Inlägg från: AstoriaGBG |Visa alla inlägg
  • AstoriaGBG

    Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?

    Precis fyllt 40 men känner mig som 30 i både kropp och själ.

    Jag har 3 barn egentligen, men bara 2 i livet. 2 pojkar 5 och snart 7 år. Förlorade min 1-åring 2018 i RS :( sambon vill inte ha fler barn då vi varit med om så mycket med sista som dessutom föddes 3 månader för tidigt. Jag har själv velat fram å tillbaka. Ena stunden vill jag gärna ha en 3a även om hen inte kan ersätta barnet vi förlorade. Å ibland känner jag att det är skönt att blöjbyten, vakna nätter etc är över.

    Jag misstänker dock att jag kan ha blivit oplanerat gravid då jag har tecken som jag aldrig har annars i cykeln. Har 28 dgr regelbunden cykel men har ätit ssri och skulle göra en nedtrappning och sen ett medicinbyte förra månaden. Jag mådde väldigt dåligt under nedtrappningen så det kan ha blivit försenad ägglossning pga det.. enda anledningen jag kan komma på då ägglossning å mens alltid varit regelbunden.

    Redan 6 dagar efter vi haft sex började brösten ömma, och haft molvärk i magen sedan dess. Jag fick även en rosa flytning för någon dag sedan.

    Och jag är sjukt trött..

    BIM på torsdag 12/9!

    Jag studerar och blir klar till årsskiftet. Då blir jag arbetssökande å ingen anställer väl någon med tjock mage :(

    Min sambo är dock höginkomsttagare så vi klarar ju oss ändå men jag blir ju beroende av honom ekonomiskt en längre tid om det visar sig att jag är gravid och behåller :(

    Inte vågat säga något till sambon om mina misstankar, avvaktar å ser om mensen kommer eller inte...

    När har du bim??

  • AstoriaGBG

    Tack! Jag jobbade först heltid med en timanställning. Sa upp mig för jag skulle börja studera och byta bana helt. Men så dog min dotter precis i samma veva och jag blev sjukskriven ett helt år pga livskrisen. Sen började jag studera så vet inte vilken ersättning jag får om jag är gravid å inte har arbete efter studierna :( känner samtidigt att det är sista chansen för mig att få ett sista barn då jag är 40 år nu.. hoppas du får ett plus snart :)

    Med mina andra barn har jag blivit gravid fort med rosenrot och bidrottninggele..

  • AstoriaGBG

    BIM idag men ingen mens i sikte, inget plus heller. Tog ett igår men såg inget streck på cb testa tidigt. Brukar iofs få plus först på BIM så än vet jag inte. Har känt mig sjukt varm i kroppen sen några dagar efter ÄL å tempat några ggr å då har jag haft mellan 37,8-38,2!? Men inte känt mig sjuk, bara varm i kroppen och haft molvärk då och då sen ÄL samt ömma bröst. Brukar inte ha så efter ÄL.. minns inte hur min tapp kändes när jag plussade med mina andra barn men nu är den stängd, hård och sitter i mitten, varken höt eller lågt?? Skengravid kanske...? Mensen kommer säkert ikväll...


    Fia
  • AstoriaGBG

    Tack! :) å lycka till du också! :)


    Anonym (Maria) skrev 2019-09-12 10:23:04 följande:

    Håller tummarna för dig! Annars nya tag!

    Själv tog jag ett negativt i förrgår (tror jag) men har bim på lördag så hoppet är inte helt ute :) 


    Fia
  • AstoriaGBG

    Tog ett gravtest idag på BIM +1 från apoteket, apotekets egna märke som går att ta samma dag man väntar sin mens. Alltså inget ?testa tidigt? tyckte mig se ett streck inom 5 min. Tog ut stickan från staven för att se bättre. Är det ett streck eller spökstreck??


    Fia
Svar på tråden Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?