Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?

    Nelle83 skrev 2019-09-16 12:53:15 följande:

    Tack snälla du :)

    Jag tycker absolut att du ska testa ägglossningstest! Är kanonbra! Så skönt att veta om man har ägglossning eller inte.

    Personligen så tycker jag bäst om clearblues digitala ägglossningstest. Så lätta att läsa av. En tom ring = ingen ägglossning

    En glad gubbe (smiley) = ägglossning

    Bäst pris på apotea eller apoteket.se.

    Lycka till!


    Ja nu jäklar har jag beställt äl-tester från apotea. Köpte de billigaste stickorna. Tänkte att det var bra med många, jag misstänker att jag har lite rubbad ägglossning så jag kanske kommer behöva testa många gånger.

    Jag slog till på en termometer med två decimaler också. Tänkte att jag kanske ska testa att logga min basala kroppstemperatur också som ett komplement. Får se om jag lyckas reda upp att ta tempen varje dag vid samma tid.
  • Anonym (Maria)
    Corros skrev 2019-09-18 08:08:40 följande:

    Hej!

    Hur mår ni? Eftersom jag hade längre cykel pga kemisk graviditet förra månaden så har jag lite dålig koll på ÄL. Bör ha nån vecka kvar till mens nu och mår.. konstigt. Ungefär som jag gjorde förra månaden. Nu vet man ju inte om det är kroppen som spelar en ett spratt men jag har en vag känsla av att det kanske kan vara nåt. Vågar dock inte testa för tidigt pga rädsla för svagt streck. Ska hålla mig!

    Hur går det för er?


    Hej! Jag väntar in mens fortfarande. Har tagit två negativa test och känner att mensen är på g. Jag är som du, vill inte kolla för tidigt. Fast är definitivt efter bim nu, men tror bara mens är sen. :) Hoppas du har ett livet embryo i din mage iaf! Håller tummarna.

    Tänkte börja mäta min temperatur för att hitta äl. Och har köpt äl stickor. Startade precis en tråd om temperatur för de som testar det. :)
  • Anonym (Maria)
    Nelle83 skrev 2019-09-18 11:56:43 följande:

    Hej :)

    Jag ligger vid poolen på Mallorca så mår prima just nu :) har packat med mig ägglossningstest och började testa i förrgår. Hoppas att den dyker upp snart :)

    Håller tummarna för att du är gravid :)

    Kram!


    Härligt! Njut av mallorca och sol och vila! Det lär ju garanterat boosta fertiliteten. :)

    Kram!
  • Anonym (Maria)
    Snällasötarara skrev 2019-09-19 12:26:56 följande:

    Skrev här för några månader sedan... Har försökt få ett + i ett halvår. I måndags fick jag det efterlängtade plusset ????

    Vi är 34 & 35 år (yngsta barnet är 12år)

    Så om allt går vägen blir det verkligen en sladdis


    Grattis! Vad kul att läsa! :)
  • Anonym (Maria)

    Så kul att läsa att det är några som har plussar redan! :)

    Själv väntar jag fortfarande mens BIM +6 idag. Det här verkar bli längsta cykeln någonsin men testade mig idag igen och fick toknegativt så det verkar inte vara en graviditet i alla fall. Nu vill jag bara att mensen ska sätta igång.

    Men lycka till alla! Och grattis igen till plusset!

  • Anonym (Maria)
    Nelle83 skrev 2019-09-22 21:56:45 följande:

    Exakt! Inget utslag på stickorna :(

    Ja det är så tråkigt! Har varit optimistisk denna månaden så blir man snuvad!

    Å nej va synd att mensen kom :( Du kanske behöver en liten paus efter missfallet <3

    Hoppas att du får en helt fantastisk resa! Försök att slappna av och njuta så kommer du att ha de bästa förutsättningarna för bebis när du kommer hem!

    Kram!


    Åh vad tråkigt att du inte fått ägglossning. Jag vet inte hur det funkar med letrozolen men kan det inte vara så att äl kan komma senare?

    Själv har jag mens nu äntligen. Jag misstänker att jag fick väldigt sen ägglossning, betydligt senare än vad min app räknade ut iaf, eller kanske ingen äl, förra månaden.

    Men nästa ska jag också kolla med stickorna, så får se om jag hittar någon äl.
  • Anonym (Maria)

    Kanske skitdum fråga. Men jag närmar mig ägglossning enligt min app. Har sexat på för fullt. Men har också köpt ägglossningstest för att jag känner mig lite osäker på om jag har ägglossning när jag tror och kanske att jag inte har ägglossning varje månad pga ålder.

    Så tänkte ta ett idag. Typ nu, för det står på instruktionen att de ger bäst utslag typ mitt på dagen. Men det står också att man inte ska dricka så mycket och jag dricker alltid massor under dagen. Brukar det störa testet mycket om man druckigt? Vad har ni för erfarenhet av det?

  • Anonym (Maria)

    Testade nu och det blev ett streck som var svagare än kontrollsträcket så inte ägglossning än iaf. Om jag inte bara råkat späda ut kisset med allt kaffe och vatten. Hade varit kul att höra hur ni andra gör, antar att jag får testa igen imorgon och se om det blir starkare.

  • Anonym (Maria)
    bonzo skrev 2019-09-30 13:40:45 följande:
    Jag får alltid utslag efter lunch/ eftermiddag. Kan vara svagt typ kl 10 på förmiddag och fullt utslag kl 13 :)
    Okej! så du testar flera gånger på samma dag till och med?

    Brukar du se en ökning över många dagar innan du får positivt eller brukar det bara vara 1-3 dagar?
Svar på tråden Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?