• glitterhitta

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Jag tänkte att vi kan ha en egen tråd för oss som inte vill vara med i någon grupp på Facebook, här kan vi följas åt under denna resa!

  • Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL
  • Anonym3323

    Vecka 12 idag! men spydde idag för första gången på jobbet när jag höll på att hjälpa en kollega.. försvann som en avlöning xD tröttheten är en smula bättre på jobbet, men har halsbränna och spänningar och ömhet i hela framsida kropp nästan konstant. Undrar om kräkningarna ska hänga med hela tiden eller om det kommer bli bättre.. Jag är inte det känsliga i vanliga fall... men nu känner jag mig som världens ynkligaste :(

  • Lustablong

    Jag spydde första gången igår och jag är i v 14. Vi får hoppas att det är en engångsföreteelse för oss :-/


    Anonym3323 skrev 2019-09-09 19:37:40 följande:

    Vecka 12 idag! men spydde idag för första gången på jobbet när jag höll på att hjälpa en kollega.. försvann som en avlöning xD tröttheten är en smula bättre på jobbet, men har halsbränna och spänningar och ömhet i hela framsida kropp nästan konstant. Undrar om kräkningarna ska hänga med hela tiden eller om det kommer bli bättre.. Jag är inte det känsliga i vanliga fall... men nu känner jag mig som världens ynkligaste :(


  • malinmyra

    Gjorde också en sockerbelastning förra veckan och den såg bra ut. Däremot konstaterade dom att jag har låga blodvärden, så jag har just börjat med järntabletter. Om det här hjälper mig att bli piggare, så är jag aaaall up for it! Igår var enda dagen jag var ledig förra veckan och jag sov till 12, sen låg jag kvar i sängen till 17.00. Jag orkade helt enkelt inte kliva upp och ta itu med städ, mat, tvätt etc etc. Sambon jobbar borta under veckorna och det känns som att allt här hemma bara förfaller, jag orkar ingenting mer än att jobba, sova, ev titta tv och äta mackor och frukt.. Känner såå igen mig i er semesterlängtan :)

  • Zzaara
    Smurfan93 skrev 2019-09-08 18:40:44 följande:

    Hur ska man göra för att orka hela veckan. Sitter här nu söndag kväll och är helt slut, hade behövt helg minst imorgon med för att orka med kommande arbetsvecka. Är bara såååå trött hela tiden, illamående gör inte saken bättre tyvärr. Hur gör ni för att orka? Är det okej att vara henne från jobbet en dag för att man är ?trött?? Vet att det blir bättre men just nu känns det bara skit rent ut sagt :(


     Hej. 
    Jag var också super trött för någon vecka sedan. jag vågade inte köra bil till jobbet. som tur är så samåker jag med en kollega som fick köra. jag började då fricka blutsaft och tycker att det gav mig mer ork även om bm säger att jag hade bra järn värden. 
    när jag väl var på jobbet och blev så där panik trött så leta jag upp ett vilo rum och ta mig 1 timme :) alla har tyvärr inte den möjligheten men leta efter ett rum där du kan sitta och vila en stund, det gör mycket på en arbetsdag,
  • Zzaara

    Hej tjejer.
    Ursäkta sent svar. jag log hemma hela förra veckan i kraftig huvudvärk.

    jag tänkte bara berätta att det gick jätta bra att berätta för släkten. 
    Vi var cr 40 st och vi bestämmde att vi kör viskar leken och ingen fick yttra sig innan alla hade hört :) blev så klart tårar kramar och en massa skratt. 
    Vi är är så nära allihop så det blev en känslomässig stund  :) 

    kram

  • julinuj

    Nu har precis jag sett min lilla på ultraljud! Det var för kubtestet. Den levde och hjärtat slog, och så sprattlade den till och med. Otroligt att den bor i mig.

    Kub-värdena var utom risk, men hon ville inte säga exakta siffror, bara att det låt utanför spannet för risker.

    Nu ska jag börja tro på det här, att det kommer att bli någon, en liten bebis.

  • Sis76
    Gro skrev 2019-09-04 08:42:55 följande:

    Hej

    Har bf 11/3, går in i v 14 imorgon. Är 42, fyller 43 om 6 mån.

    Gjorde kub igår, fick väl så bra det kan bli för min ålder (1/17544).

    Men oroar mig ändå för att något ska vara fel och funderar på NIPT. Har tre missfall på raken bakom mig, ett i v 19 och där hade vi visserligen gjort NIPT och allt såg bra ut (på RUL) så det finns ju aldrig garantier.

    Någon mer över 40? Hur går tankarna?


    Hej.

    Jag är ny här och hoppas att jag gör rätt nu....

    Jag är 43 och väntar mitt 3e barn. De andra två är 16 o 20 (!) Jag har mått dåligt denna graviditet pga oro. Fick göra ultraljud v 9+6 och då var det ett litet hjärta som pickade. Imorgon är det dags för kub något som jag aldrig gjort innan. Har en del symptom kvar men tycker inte att jag kan känna min livmoder eller att jag gått någon mage. Har 2 missfall bakom mig men de har varit tidiga. Nu kände jag mig så hoppfull efter ultraljudet i 2 dagar... Men nu tvivlar jag och fasar för morgondagen som kanske blir ännu en besvikelse...

    Kul att läsa om er alla!
  • malinmyra

    Vill bara snabbt passa på att skriva till er som fortfarande är supertrötta. Jag har varit helt förstörd sen juli, allt tar dblt så lång tid för jag har ingen energi, och jag orkar inte ens stå när jag ska duscha eller sminka mig längre. Har rent ut sagt grinat för jag varit så trött. Men jag fick järntabletter utskrivet förra veckan och nu börjar jag äntligen se en förändring! Kolla era värden och ge inte upp vid tröttheten. Det går över.

  • glitterhitta

    Mitt hb ligger jättebra så jag är bara "vanligt" gravidtrött, jag har visserligen inte kollat depåerna ännu och det är inte förrän om 2 veckor jag lämnar prover men jag ligger väldigt bra till i vanliga fall så jag tror inte de har kört slut ännu iom att jag ligger så bra i hb. Men vad jag längtar till det lägger sig så jag orkar promenera min vanliga runda igen, finns inte en chans att energin räcker till en promenad då allt äts upp på jobbet. Det tar på krafterna att göra en liten människa!

Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL