• Anonym (Liinda)

    Bra BVC i Helsingborg?

    Jag gick på Underverk under min andra graviditet, så nöjd! Hade flera vänner som gått där och var nöjda. Hade en äldre bm som var extremt kunnig och objektiv, vilket jag önskade då. Vägrade föda i Hbg fler gånger och hon la inga värderingar i det, blev också involverad då hon ju fick skriva remiss eftersom jag ville ha snitt. Hört bra om mammakulan överlag men inget alternativ för mig då en av bm där var väldigt subjektiv i efterförloppet av min första förlossning och det gjorde mig vansinnig (jag var helt säker på att jag aldrig mer skulle föda vaginalt och ville prata om snitt men hon förminskade min känsla och typ du kommer ångra dig senare, nej 35+ och vet vad jag vill liksom). Lycka till!

  • Anonym (Liinda)

    [quote=79820807][quote-nick]Anonym (Madde) skrev 2019-08-10 02:48:46 följande:[/quote-nick]

    Tack för ditt svar Linda. ???? Jag har dock redan bokat tid hos mammakulan och hoppas att den BM jag ska träffa inte är dömande och fördomsfull mot människor som äter samma medicin som jag (i Halmstad är den medicinen väldigt ovanlig, medan i Hbg är den relativt vanlig).

    Receptionisten var väldigt trevlig iaf och trots att de hade massor art göra lyckades hon klämma in mig nästa vecka. Tackade ja till KUB och hoppas att siffrorna blir bra trots att jag är 34... Nervös! Var 32 år när jag födde min första men fick inte göra KUB då om jag inte bekostade det själv.

    [/

    Det blir säkert jättebra! Just ja, kub erbjuds alla i region Skåne nu va? Samma för mig, gjorde inte med första men däremot med andra.

    Om du bor i Halmstad så ligger ju Mammakulan bra till geografiskt eller hur man säger, slipper ner till centrala delarna!

  • Anonym (Liinda)

    [quote=79820828][quote-nick]Anonym (J) skrev 2019-08-10 03:38:37 följande:[/quote-nick]

    Nu har ju inte åldern någon betydelse om du inte har någon genuin kunskap och erfarenhet av obstetrik. Och att bli gravid när man är helt säker på att man aldrig mer kommer gå med på att föda vaginalt låter jävligt omoget.

    [/

    Och var fan kom du ifrån? Jag skrev dessutom inte att jag inte så utan att jag ALDRIG MER SKULLE VILJA. Kanske ändå lite rimligt efter min första förlossning, vilket läkaren som beviljade snittet också tyckte. Men har man ingen jävla kunskap om hur någonting var, tycker jag man ska vara akta sig för att vara otrevlig. Kontentan av det jag skrev till TS, inte till dig, var att jag tycker man ska lyssna på sina patienter och bemöta dem utifrån deras tankar.

Svar på tråden Bra BVC i Helsingborg?