• Naya

    BIM september 2019

    Hej!

    Hoppar in här... bim den 1/9, så bim-6 idag. Nu börjar den olidliga väntan. 

    Varit oskyddade sedan slutet på 2018, försökt aktivt i 5 månader... Händer inget :(
    Mannen har ett barn sen tidigare, jag har varit gravid en gång för ett par år sen men slutade med missfall. Börjar bli så orolig, alla mina vänner blir gravida bara deras partner tittar på dom. Hoppas på en liten majbebis <3

  • Naya
    Myskorven skrev 2019-08-26 15:33:51 följande:

    Åh vad denna väntan är seg! Hur gör ni andra för att orka med denna långa period mellan ÄL och mens?

    Har två barn sen innan, båda blev till på första försöket. Nu är vi inne på försök nio med en trea, visserligen med fler år på nacken och en bortopererad sköldkörtel. Så jobbigt att kastas mellan hopp och förtvivlan. Vet såklart att jag är oerhört lyckligt lottad med mina två så känns samtidigt helt knäppt att klaga. Håller tummarna för oss alla i denna tråd!


    Väntan är sjukt frustrerande! Oron att det inte ska gå alls blir större och större för varje misslyckad månad som går.. Känns som att ingen av mina vänner förstår! Dom säger bara "stressa inte", men det är ju lätt för dem att säga som blivit gravida utan att ens försöka... 

    Förresten, någon här som testat rosenrot eller bidrottninggele?
  • Naya
    lillsockan skrev 2019-08-26 20:36:26 följande:

    Hej! Ville svara på din kommentar då jag och min kille är i exakt samma sits. Jag har också bim 1/9, började försöka i slutet av 2018 och har försökt aktivt i ca 6 månader. Jag käner också en oro, även om jag vet att det kan ta ett år utan att det är några konstigheter. Men jag blir superledsen vid varje mens i alla fall. Känns så oerhört jobbigt att inte veta om något är fel eller inte. Tänk om man kunde få veta NÄR det kommer ske, i så fall hade jag kunnat vänta med lätthet. Håller tummarna att vi får majbebisar båda två, men tyvärr känner jag inte ett endaste symptom.


    Åh! Känner exakt likadant... hade jag bara vetat ATT det går hade jag varit mycket lugnare. Jag har inte heller mycket symptom, inbillar mig att jag har lite ömma bröst bara... otroligt jobbiga dagar dom här sista innan mens. Extra jobbigt när ens närmsta kollega som började försöka samtidigt som mig snart går in i vecka 22 :?(
  • Naya

    [quote=79857903][quote-nick]lillsockan skrev 2019-08-26 21:28:47 följande:[/quote-nick]Jag fattar att det känns jobbigt, har flera bekanta som går med jättemagar nu. Känns så konstigt att det hade kunnat varit jag. Håller tummarna att det går vägen för oss båda den här gången! Det är ju jättepositivt att du känner av symptom i alla fall [/

    Jaa, det känns ju fruktansvärt jobbigt när man måste träffa dom varje dag och de enda dom pratar om är sina graviditeter... symptom och symptom, jag är skengravid varje månad känns det som :/ så det är säkert inget denna månaden heller, försöker iaf att tänka så för att inte bli allt för besviken när mensen kommer! Kör ni med äl test och så med?

  • Naya

    Bim -5 för mig idag... Dum som jag är tog jag ett "testa tidigt" gravtest som givetvis var toknegativt. Bröt nästan ihop, men så kommer lilla optimisten som tänker "det är för tidigt". Men chanserna är rätt små att det ska ha funkat denna gång... Jag har varit gravid en gång för ett par år sen (med en annan man), och då blev jag gravid oplanerat och första gången vi låg i princip. Det slutade dock med missfall i vecka 6. Men den gången plussade jag väldigt sent, bim +10, kan det betyda att jag är en "låghormonare"? Blir galen snart! Brösten ömmar galet mycket och det enda jag kan tänka på är det där efterlängtade plusset :(

  • Naya

    Ni som varit gravida/plussat tidigare, hur långt innan/efter bim fick ni ert plus? 

  • Naya

    Nu börjar det närma sig bim för några av oss, någon som har vågat ta ett test? Glad  

    Själv väntar jag spänt... bim -3 men har lovat mig själv att vänta till bim Rynkar på näsan

  • Naya
    mimiii skrev 2019-08-29 15:36:48 följande:
    Ja, så spännande! Jag hämtade just ut ett predictor early som jag funderar på att ta imorgon. Min man är borta i veckan och kommer hem på kvällen imorgon och hade varit så otroligt kul att få överraska honom med ett positivt test! Men det kommer ju mest troligt bara bli negativt om jag tar det imorgon, ÄL+8.

    Har du några symptom? :)
    Jag är på äl +10 tror jag... Men sist jag var gravid plussade jag inte för ens bim+10 typ, det slutade dock i missfall. Så jag vet ju att jag kanske är en "låghormonare". Ja, drömmen att kunna överraska mannen med ett positivt test!!

    Jag har ömma bröst och lite molvärk och stickningar, men det har jag å andra sidan vid mens också Rynkar på näsan Denna månad tycker jag dock att värken i både bröst och mage kom lite tidigare än vanligt, så det gör ju en fundersam. Har du några symptom?
  • Naya
    Theresesvea skrev 2019-08-29 16:37:07 följande:
    Jag tänkte ta ett test imorgon faktiskt :) är då på äl+11! Är redan nervös haha
    Spännande!! Jag är också på äl+11 imorgon (tror jag), men vågar inte testa riktigt än... Min mens otroligt regelbunden och kommer alltid på utsatt dag så jag tror jag inväntar bim dagen faktiskt, men det är ju såååå svårt att hålla sig! Stort lycka till till dig, hoppas på ett plus Skrattande
  • Naya
    mimiii skrev 2019-08-29 16:49:15 följande:
    Vi har exakt samma symptom, men som du säger kan det ju lika gärna vara pga mens. Jag var även tvungen att gå upp två gånger i natt och kissa, trots att jag gick precis innan jag gick och la mig också. Men det känns för tidigt för att det ska vara ett symptom?
    Precis, känns som att man inbillar sig dessa symptom bara för att man vill det så himla mycket liksom... Men hoppet är det sista som överger en, det är inte över för ens mensen dyker upp Skrattande
  • Naya
    Sofiiakarin skrev 2019-08-29 18:05:40 följande:

    Har så mycket flytnitngar. Bim - 7. Någon som har tanke kring det? Är vita flytningar. Känner inte igen detta innan mens? :)


    Jag har oftast vita flytningar innan mens, men har vänner som sagt att som fått extra mycket flytningar när dom blivit gravida så det är väl något som är väldigt individuellt :)
  • Naya

    Mensen kom en dag för tidigt... brukar aldrig hända men är tacksam att den kom nu så jag kan sluta inbilla mig massa symptom ?? Jag får hänga kvar här, nästa bim 28/9. Hoppas på bättre lycka nästa gång!

  • Naya

    Nu kom äntligen den fasta glada smileyn på ägglossningstestet! Det betyder väl att ägget släpper inom 24 timmar? När ska man mysa till det för att ha som störst chans?

    Min man och jag har myst varje dag senaste veckan och det gör mig lite orolig att vi ?slösat? hans simmare haha ???? har hört att man inte ska ligga varje dag... är orolig att det inte ska finnas tillräckligt många nu när väl ägglossningen sker... dum tanke kanske men har läst detta flera gånger. Hur ofta får ni till det i bebisverkstan?

  • Naya

    Äl+4 idag! Spänningen är olidlig.... börjar inbilla mig att det bränner och drar i magen... Säkert bara önsketänkande Gråter försök nummer 9 nu! Någon annan här inne som försökt ett bra tag?

  • Naya

    Bim dagen här och ingen mens i sikte... har varit här inne och läst hela månaden men inte skrivit då jag haft noll symptom och verkligen känt att det inte gick vägen :( Grattis alla som plussat och lycka till alla som väntar på det efterlängtade plusset!

  • Naya

    Vet inte, fortfarande ingen mens eller ens känningar. Tror att jag väntar tills på tisdag! Då är det 3 dagar över tiden och det händer aldrig. När tänkte du testa? :)


    bananafish skrev 2019-09-29 07:17:14 följande:

    Samma här. BIM igår. Hoppas det går vägen för oss, trots att du verkade tveksam! :) När funderar du på att testa?


Svar på tråden BIM september 2019