• IA88

    BIM september 2019

    Grattis Kattunge15! Jag har också BIM 13/9, är för nervös för att testa men funderar på att göra det imorgon ändå ???? Hade du några symptom innan du plussade?


    Kattunge15 skrev 2019-09-09 21:05:01 följande:

    Hej, plussade idag så ni kan lägga mig på gravidlistan o ta bort från bim-listan


  • IA88

    Åh men det ger mig ändå lite hopp, jag känner ingenting annorlunda denna gång :) Förra månaden hade jag alla möjliga symptom men då var jag ju inte gravid, sjukt vad man kan lura kroppen.

    Jag tror jag ska testa imorgon ändå, har en massa test hemma så kan lika gärna ta ett tänker jag haha. Det är bara vårt andra försök till första barnet så jag har inte så stora förväntningar ändå. Hur länge har ni försökt innan plusset nu? Har ni barn sedan tidigare?


    Kattunge15 skrev 2019-09-10 10:44:18 följande:

    Tack!!! Jag gick och letade symtom men kände INGENTING så var säker på att det inte blivit något... men fick ju plus! Så - man måste verkligen inte ha massa symtom för att plussa

    Förstår att vissa behöver längre tid innan det syns på test, jag tog ett ÄL+8 som inte visade något. ÄL+10 igår tydligt plus. Testa om du vill ska du testa? Hur många gånger har ni föröskt?


  • IA88

    Det ska jag absolut göra :) Jag har ett testa-tidigt från testlagret, ett vanligt från cb och ett cb digitalt. Tänker att jag tar det tidiga testet imorgon, det digitala sparar jag nog till BIM. Vad är era erfarenheter av testa-tidigt-tester?

    Vad spännande och roligt att det gick så snabbt! :) Jag håller också tummarna för er! Varken jag eller min sambo har barn tidigare så det är väldigt spännande, och lite läskigt :) Vi har inte provat ÄL-tester än, kanske ska göra det om det inte blir något denna gång.


    Kattunge15 skrev 2019-09-10 11:48:50 följande:

    Spännande! Du får uppdatera vilka test har du?

    Detta var första riktiga försöket, kollade med ÄL-test för att pricka rätt dagar. Har bara haft en mens efter jag slutade med p-piller i juli! Skyddade oss inte innan förra mensen och hoppades då med att det skulle gå, men först med Äl test nu då tog det sig. Använder du ÄL-tester? Inga barn sen tidigare så väldigt spännande detta, hoppas såå nu att allt går vägen. Har du barn sen innan?


  • IA88

    Negativt på Testlagrets testa-tidigt idag, BIM-2 så nu inväntar jag mensen på fredag. Känns som att det borde visat något idag om jag skulle vara gravid men det fanns inte en tillstymmelse till streck..

  • IA88

    Grattis! Vilken lättnad att det bara var de andra testen det var fel på. Tycker du gör helt rätt i att bara njuta av detta nu :)


    Majja92 skrev 2019-09-11 08:50:00 följande:

    Blev så fruktansvärt nojig, hade köpt några testa tidigt från testlagret, Tento. Testade imorse och det va negativt??? Efter mina positiva CB så tänkte jag bara jahopp, kemiskt missfall igen..

    Sparade urinen i en kopp, sprang till apoteket och köpte CB...

    Till min stora lycka fanns där ett streck, tydligare än igår <3 nu är det TEST PAUS, nu ska jag njuta av att jag är gravid här och nu och sen bara be att ingenting händer på vägen :)


  • IA88

    Definitivt positivt, grattis!! :)

    BIM idag och väntar mig att mensen kommer under dagen då jag har haft mensvärk till och från sedan igår. Testade negativt på BIM-2 också så det känns rätt kört den här gången men till mensen dyker upp har man ju ändå ett liiiitet hopp :)


    Bettan84 skrev 2019-09-13 06:05:12 följande:

    Bim-3 tog denna imorse vad tycker ni tjejer ? Jag ser streck men våga inte tro något ...


  • IA88

    Åh vad spännande och roligt att höra att det funkade för er! Har tänkt att testa Bisolvon nästa omgång om jag nu inte (mot förmodan) är gravid nu så jättekul att du tipsar om det. Tog både du och din man det under den perioden och lika många gånger per dag? Körde ni tabletter eller flytande?


    Bettan84 skrev 2019-09-13 14:29:33 följande:

    :( Kram på dig !

    En sak som kan vara värt att testa (vänder mig till alla fina kvinnor här också ) är BISOLVON!

    Den här gången körde vi med Bisolvon och det tog sig , precis som med första graviditeten .

    Slump eller inte men båda gångerna tog både jag och min man Bisolvon ( från dagens första mens till ägglossningen ) 2-3 ggr/dag . Jag tror stenhårt på det <3

    Ta det lugnt , samla ihop tankarna och njut av ett glas vin och ladda om tills nästa gång.

    KRAM


  • IA88

    Det gör mig så hoppfull att höra! :) Tror du det funkar lika bra med tabletter (känns smidigare att typ ha med på jobbet)?


    Bettan84 skrev 2019-09-13 16:24:57 följande:

    Ja jag vill verkligen sprida det till alla . Och jag är 35 år , jag trodde verkligen det skulle ta en evighet . Det var faktiskt min man som påminde mig om Bisolvon och sa - men kommer du inte ihåg att vi körde med Bisolvon sist när det tog sig? Hehe

    Vi körde flytande och tog samma dos båda två . 3ggr/dag.

    Håller tummarna att det tar sig för er den här gången men alltid bra att veta . Jag tror på Bisolvon !


  • IA88

    Det borde ju vara det tänker jag också :)

    Det var ju en smidig lösning, tack för tips! :)


    Bettan84 skrev 2019-09-13 18:06:42 följande:

    Jag har tyvärr ingen erfarenhet av tabletter men jag antar att det är samma effekt - slemlösande .

    Jag brukade ta en dos på morgonen en efter jobbet (runt 17.00) och en på kvällen typ innan läggdags :) .


  • IA88

    Grattis alla ni som plussat! Här kom mensen nu, två dagar sen så jag hoppar vidare till oktober tråden och hoppas på mitt plus då istället. Ska testa bisolvon den här gången efter tips här inne :)

  • IA88

    Tack snälla! :)


    Bettan84 skrev 2019-09-15 09:52:32 följande:

    Lycka till ! Jag följer din resa med Bisse och håller tummarna <3


Svar på tråden BIM september 2019