• Lillinde

    BIM september 2019

    Hej! Jag har aldrig varit gravid innan, aldrig sett nåt på nån sticka när jag testat tidigare. En del pratar ju spökstreck och sånt men detta måste väl ändå vara positivt. Hade ägglossning 31 aug (känner den tydligt) och får alltid mens 15 dagar efter ägglossningssmärtan, vilket då skulle bli på söndag 15/9. Så är på ÄL +12 och så här ser det ut. Den ena är CB testa tidigt från imorse och den andra vanlig rfsu ett par timmar senare.

  • Lillinde

    Tack för svar. :) Det är så svårt att förstå att man inte riktigt litar på det. Skönt att bara höra från nån annan. Jag har själv inte berättat för någon än utan ska smälta det själv nån dag till.

    Såg att du hade BIM på lördag - lycka till!!! :)


    Lillen 84 skrev 2019-09-12 12:17:51 följande:

    Ja inga tvivel på dededär.


  • Lillinde
    Nextchapter skrev 2019-09-12 14:43:09 följande:

    Åh va spännande! Grattis!! :D


    Tack! Känns väldigt märkligt, är snart 36 år och ibland när man läser om att vara "äldre" så verkar det nästan omöjligt att bli gravid. Gällande symtom, vilket kanske är intressant: Fick ömma bröstvårtor ca 3 dagar efter ÄL, varit vansinnigt känslig och stridslysten och bråkat väldigt med min sambo över en massa småsaker som känns monumentala för mig. Har i vanliga fall ganska mycket pms men det är något snäppet värre. Kan känna att det drar lite i tjejmagen men inte värre än andra gånger innan mens. Sen är det lång väg till ett friskt och förlöst barn men man får ta det som det kommer. :)

    Jag hoppas verkligen att du och alla ni andra får era plus den här gången! Har du barn sen tidigare? :)
  • Lillinde
    Nextchapter skrev 2019-09-12 15:51:44 följande:

    Så spännande! :) ja detta är en resa med många känslor. Jag vågar knappt testa innan BIM. Vet inte om jag är mest nervös över resultatet eller att bli besviken.. :)

    Ah, har inga sånna symtom alls så antingen är man väldigt olika eller så blev det inget för oss denna månaden.

    Har inga barn sedan tidigare och detta är nog egentligen vårt riktiga försök trots att vi kört oskyddat förra också men inte prickat in ÄL.


    Ja, det verkar vara väldigt olika med symtom. Har hört alltifrån att man inte känt något alls till att man "vetat" att man är gravid. Det ger ju sig tids nog även om väntan är jobbig.

    Ja, det är en besvikelse vid negativa resultat men jag måste säga att även plus ger en viss panik. Lite som: herregud, vad håller vi på med?? Hur ska detta gå??

    :p

    Ska kika in i helgen och se hur det gått för dig :)
  • Lillinde
    Majja92 skrev 2019-09-12 16:41:10 följande:

    Okej NUUUUU vågar jag tro på detta och ringa MVC! Tack alla underbara fina kvinnor här inne för era vänliga ord och råd.

    Det tog oss 1,5 år att få detta plusset och jag VET att även ni kommer få era! <3 Stort lycka till allesammans


    Stort grattis! Förstår att det varit en lång väntan...
  • Lillinde
    Nextchapter skrev 2019-09-17 21:40:54 följande:

    Hej på er,

    BIM+3 idag och nu kunde jag inte hålla mig längre.. tog först ett av mina två RFSU testa tidigt och sedan testade jag även ett gammalt digitalt med veckoindikor jag haft i flera år liggande hemma som hade ?gått ut? enligt datumet, bara för att ?använda upp det tänkte jag. Men det funka visst ändå verkar det som. Se bild nedan.

    Kan inte riktgt fatta det ännu tror jag.. är lite i chock tror jag fast det var min magkänsla innerst inne som man försökt att trycka undan.. :D livrädd, exalterad o glad samtidigt!


    Grattis, vad roligt! :) Bra att du väntade med att testa, så att du kommit längre. Jag testade ju så tidigt, tre -fyra dagar innan BIM, så jag verkar ha registrerat en kemisk graviditet. Om/när det blir ett nytt försök kommer jag testa tidigast ett par dagar efter BIM för att spara mig en massa ältande och tankar.

    Lycka till med ditt lilla pure nu!! :)
  • Lillinde

    Hej!

    Nån som kan det här med att fixa listan får gärna ta bort mitt namn bland gravida. Har aldrig grejat med en sån lista och vill inte klanta till det. :)

  • Lillinde
    AndraSladdis skrev 2019-09-19 00:16:56 följande:

     Tråkigt! 


    Ja, men det var tidigt och på nåt sätt är det ju bra att kroppen själv tar hand om det om det inte utvecklas rätt. Däremot kommer jag inte att testa innan mensen är sen med flera dagar framöver för att spara mig all den här oron med svaga streck och digitala plus om vartannat. :)
Svar på tråden BIM september 2019