Inlägg från: Fladdriga svansen |Visa alla inlägg
  • Fladdriga svansen

    BIM september 2019

    Förstabarnet123 skrev 2019-08-17 09:20:57 följande:

    Ja kul! :) Jag hade gärna testat tidigt och ofta, varje dag, haha, men sambon vill vara med vid test så det blir väl att testa på BIM-dagen som tidigast antar jag :/ Han är inte lika crazy med test som jag ^^

    Ja det är nagelbitare varje månad.... antingen får man totaaaal lycka eller så blir man deppig/nedstämd över mens. Också nervöst med äl, att man ska missa den!


    Haha men exakt så. Tur de blir dyrt i längden så det är enklare att låta bli :D

    Män verkar inte förstå de där med test, inte alls liks galna haha.

    Jag ska försöka hålla mig till bim jag också. Men tar även äl test för att vara säker, i juli kom den 4 dagar tidigare än normalt så vågar inte chansa.
  • Fladdriga svansen
    Förstabarnet123 skrev 2019-08-17 19:26:22 följande:

    Jag kör också med äl-test denna månad. Första gången jag ska testa äl-tester seriöst, känns kul!

    Nää de förstår inte haha. Har tidigare månader näääästan testat i smyg, men har tack och lov kunnat hålla mig varje gång... Vill ju testa tsm med sambon men svårt att hålla ut till BIM tycker jag :D


    Ja då känns det ju också som om man gör nånting mer än bara vänta när man använder äl tester.

    Haha du har bättre pli på dig själv än jag har, sa samma att inte testa innan bim men började ändå vid äl+8 haha
  • Fladdriga svansen
    Annali85 skrev 2019-08-18 07:18:43 följande:

    Hej! Mensen kom idag:( så hoppar in här från augusti-tråden. BIM borde bli kring 14/9. Lycka till alla


    Nextchapter skrev 2019-08-17 13:17:57 följande:

    Hej på er!

    Hoppar över hit från augusti-tråden då jag fick min mens idag.


    Kul med igenkända namn :) men tråkigt också mest att ni behövde hoppa till nästa bim tråd och inte bf tråd. Får hålla tummarna att detta blir vår månad trots allt :)
  • Fladdriga svansen
    Nextchapter skrev 2019-08-18 18:07:37 följande:

    Hej!

    Ja precis! Kul men ändå inte liksom med igenkända namn :) Jag hade dock förväntat mig att mensen skulle komma denna ggn då första försöket inte kunde bli helhjärtat pga av semester o knepiga sovplatser mm. Nen man har ju alltid ett litet hopp när man några dagar känner lite symtom man aldrig känt innan, men kroppen kan ju lura en massa också.

    Denna ggn blir ett mer riktigt försök :) dock har jag inga ÄL-tester mm utan kör efter appen p-Tracker när den säger att jag har min fertila vecka etc. Hoppas på de, annars så kanske jag köper nån fertilitetsmonitor eller liknande nästa ggn :)

    Lycka till allihop, skall bli kul att följas åt!


    Det var som hos mig då. Hade inga förhoppningar alls att det skulle ta sig på första försöket så var inte så förvånad eller besviken.

    Jag har också P-tracker, den är förvånande bra för att vada gratis. Stämmer väldigt bra hittills speciellt efter att den lärt känna ens cyklar.

    Min äl är lite knepig nu dock så den har hoppar mellan dag 10,14 och 16. Så därför kör jag äl test för att vara säker. Men oftast verkar de vara dag 15 normalt. Vågar inte chansa :D
  • Fladdriga svansen
    Annali85 skrev 2019-08-19 18:41:51 följande:

    Ja, detsamma! Kul med igenkända namn men ändå inte. Hoppas detta blir vår månad! Känner mig lite stressad för hade inte räknat med att det skulle ta tid i och med att det tagit sig direkt innan:(


    Hoppas verkligen det också. Så leds på att försöka hela tiden och denna väntan.

    Jag är den som tänker de värsta i första hand haha. Så räknar med typ 6mån försök. Är väl ett sätt att inte bli tokig på för mig i hela processen.
  • Fladdriga svansen
    Nextchapter skrev 2019-08-19 11:58:08 följande:

    Ja det tycker jag med :)

    Vilka ÄL skulle du rekommendera och hur gör man? Har fått tips om monitor eller digitala tester. Vill ha nått så enkelt som möjligt om jag skulle börja testa :) tycker det är så segt nu till mensen slutar och fram till den fertila veckan också, en evig väntan detta, haha!


    Jag använder mig av stickor från testlagret då jag vill se stegringen och liksom förbereda och kunna förutse lite när ÄL också blir. Lite mer mental förberedelse.

    Digitala och monitor är väl enklast vad jag förstått. De är mer svart på vitt, antingen äl eller inte :D sen sker äl 24-48h efter de är fullt utslag.
  • Fladdriga svansen

    [quote=79844115][quote-nick]Idas123 skrev 2019-08-20 11:33:33 följande:[/quote-nick][/quote]

    Du kan inte stapla upp dom brevid varann?. Det är nästintill omöjligt att se skillnad i olika ljus och vinklar på alla. Jag brukar ha en tejpning bakom och ha de brevid varann efter de torkat (kan färga av sig på varann annars)

    Såhär var min förra månaden som ex när de ligger brevid varann

  • Fladdriga svansen
    Idas123 skrev 2019-08-20 19:10:49 följande:
    Oj! Vilket proffs! :D

    Jag har inte ens tänkt tanken och kastat testen när jag har kollat. Men från och med imorgon så ska jag göra exakt så. :)[/quote]

    Haha, bara ett tips från en till en annan. Efter mycket testande så lär man sig knepen av varann :)
  • Fladdriga svansen
    Cachy skrev 2019-08-21 00:29:34 följande:

    Tänkte testa ägglossningstest denna månaden, har aldrig gjort det innan. För har varit så rädd att inte ha någon ägglossning och bli ännu mer besviken.

    Har använt mig utav appen flo, men vill se om den överhuvudtaget stämmer. (8försöket)

    Men nu till min fråga, när ska man börja testa?

    Har 10st från CB!


    Måste inflika om man är osäker på när äl är de bra att börja redan på dag 8, då äl kan ske mellan dag 10-16. Så de inte missas helt. Jag missade min i början då den dyker upp redan på dag 10.
Svar på tråden BIM september 2019