Inlägg från: Anonym (lämna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lämna)

    Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?

    Erikslust skrev 2019-09-05 10:38:30 följande:

    Har prata med henne om det. Hon säger att hon är asexuel. Jag frågat om det är ok med kk för mej. men hon sa svartsjukt nej. Jag älskar henne vi har mycket kul men inget sex..Vad göra?


    Om hon inte går med på att du har sex med andra har du nog tyvärr inget annat val än att lämna henne.
  • Anonym (lämna)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-10-31 13:38:03 följande:
    Man behöver inte älska någon man bor ihop med . Klart att folk njuter av sex med andra annars hade dom inte gjort det.
    Varför är man tillsammans med någon man inte älskar?
  • Anonym (lämna)
    Kungsholmsbo skrev 2019-12-14 23:42:08 följande:
    But that defeats the objekt. Han gillar ju sin fru på alla plan men hon vill inte vara intim. Genom att berätta riskerar han förhållandet. Något han ju inte vill. Jag tycker han ska ligga med någon annan. Hur kan det vara rätt att avskära någon att ha sex för att man själv är asexuell. Dåligt. Hon är en egoist.
    Men varför vill man vara i ett förhållande med någon som förvägrar en något som är så viktigt för en?
  • Anonym (lämna)
    Kungsholmsbo skrev 2019-12-15 10:19:35 följande:
    Man kanske älskar allt annat med personen? Det är inte så himla lätt att lämna någon heller. Kan finnas massor av orsaker till varför man inte vill det. Man kan ju heller bara inte byta ut människor sådär. Men har man inte fått intimitet på mycket länge jag då är det inte konstigt att man åtminstone försöker få det på annat håll.
    Jag vet att det inte är lätt, men ibland måste man fatta svåra beslut. Att gå bakom ryggen på någon för att få det man vill ha är bara destruktivt i längden.
  • Anonym (lämna)
    anonymsoy87 skrev 2019-12-16 22:05:54 följande:
    Kyla ner vännen. Jag förstår vad du menar. Har du inte läst alla kommentarer som Eriklust hade skrivit? Vissa har det jävligt svårt att gå mot skilda vägar pga massa olika omständigheter och anledningar. Han skrev att han tagit upp det här med sin fru och fått nej till sex. Det är synd om honom.
    Ja, det är synd om honom och frun verkar vara en riktig egoist som inte vill göra något åt sin bristande sexlust och inte heller vill att han ska ha sex med andra. Men den rimligaste slutsatsen är att de inte passar ihop utan bör gå skilda vägar.
Svar på tråden Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?