Inlägg från: Anonym (Elisabeth) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elisabeth)

    Hans tonårsbarn hatar mig!!

    Nu har jag bara läst ts, men hur kommer det sig att ni valt att bo ihop trots att ni inte trivs ihop, ens tycker om varandra?

  • Anonym (Elisabeth)
    Tecum skrev 2019-08-13 22:19:20 följande:

    Hon har ett hem hos mamman. Skrämmande att du försvarar den bortskämda ungen, nu anar vi hur du var som tonåring...


    Om en tonåring är lika otrevleg hos båda döräldrarna då? Ska hon bli av ,ed båda hemmen då?
  • Anonym (Elisabeth)
    Anonym (Gräsänka) skrev 2019-08-13 20:20:30 följande:

    Förstår bara inte varför hon inte vill vara med sin mamma som är singel och bor i ett stort hus jättenära. Hon gillar ju inte ens mig och när man är 16-17 vill man väl hellre bo mer med sin mamma än att komma till pappan där alltid kvinnan finns med som hon inte tål att se?!


    Vaddå "man". Flickan vill ju uppenbarligenninte det.

    Men sen är det så otroligt mycket oroande i denna tråd som inte handlar om er relation. Det handla om en flicka med ätstörninga som enligt dig mår otroligt dåligt. Att hon nu är mer hos er kan ju bero på många olikaa saker. Kanske är det lättare att dölja ätstörningsbeteendet när hon byter boende ofta, kanske har hon och mamman en konflilt, kanske är det lättare att hantea eller tvärtom leva ut ätstörningen hos pappa osv. Det behöver ju inte ha något med dig att göra alls.

    Ser du mamman som flickans huvudsakliga förälder och pappan mer som en bonus? Annars förstpr jag inte det där du skrev om att barnet inte vill ge pappan barnfria veckor. Menar du att barn ska utgå från att föräldern helst vill vara utan dem varannan vecka och det är en gåva att få sloppa barmet så ofta? Jag tycker att det låter som en konstig inställning.

    Vad gäller huvudfrågan i ts ser det olika ut. Det finns de som har strikt varannan vecka även i senare tonår även om det not inte är så vanligt. Många väljer också att bara bo hos ena föräldern i den åldern. Bor barnet hos båda föräldrarna är ju båda föräldrarnas hem också barnets och blr kunna förhålla sig till hemmen på det söttet. Det är ju viktigt att man som tonåing har hemmet som en trygg punkt och känner sig välkommen dä man bor.
Svar på tråden Hans tonårsbarn hatar mig!!