Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Varför är fler lågbildade HÖGER?

  Ons 14 aug 2019 12:38 Läst 0 gånger Totalt 241 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (!) - Visa alla inlägg
 • Anonym (!)
  Återställ
  Ons 14 aug 2019 12:38 #4 +3

  Att man som lågutbildad väljer att rösta höger är för att man med större sannolikhet får uppleva baksidan av vänsterns politik. Man brukar ju säga att definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Det kanske inte finns så jättemånga galna bland de lågutbildade som man kan tro. 

 • Anonym (!)
  Återställ
  Ons 14 aug 2019 17:28 #21
  Anonym (Min åsikt) skrev 2019-08-14 16:51:52 följande:
  Fast det är ju totalt vansinnigt att rösta för ett ännu sämre alternativ om man är missnöjd.

  Ett bättre alternativ är att förändra inom partiet eller starta ett nytt parti, och då inte göra som tex Ny demokrati eller SD där man istället för att göra saker bättre blir en del av problemet (tror att många skulle få en helt ny bild av SD om SD fick leva upp till bevis och styra landet en period, då blir man ansvarig för vad som görs eller inte görs, som opposition kan man alltid lova guld och gröna skogar utan att behöva ta ansvar och leva upp till saker och ting)
  Ja självklart ska man bli politiker och ändra allt från insidan alt starta ett helt nytt parti. Att jag inte tänkt på det. Jag hade kunnat vara partiledare för ett av Sveriges största parti lika snabbt som en grisblink. 

  Hur har jag blivit gynnad av den politik som bedrivits de senaste åren? Vad jag vet är att våra skattepengar lagts på allt annat än vår välfärd. Jag tycker mest att det känns som att vänstern har något slags förakt för Sveriges innevånare och förlöjligar dom som sett och upplevt nackdelarna med dagens politik. 
 • Anonym (!)
  Återställ
  Ons 14 aug 2019 17:38 #24 +1
  Anonym (Min åsikt) skrev 2019-08-14 17:34:25 följande:
  Det är just sådant här som inte tillför debatten något, man läser selektivt och kommer med påståenden och åsikter, läs gärna mina inlägg igen.

  Är det verkligen viktigare att få föra fram fördomar än att få till riktiga förändringar, och skulle det vara hemskt om vissa förändringar till och med sulle innebära att invandringen är något positivt? Precis som man inte heller ska ta hänsyn till att det kanske blir något negativt, med negativt menar jag med att det ställs mer krav inte att man ska få sprida fördomar fritt eller behandla människor illa.

  Det är tyvärr allt för uppenbart att många struntar totalt i Sverige och hur vårt samhälle ser ut och att allt bara kretsar kring invandringen i sig och då pg av fördomar och inget annat.

  Bidragsfusk - fy om det gäller invandringen annars håller man tyst
  Våldtäkter och brott - fy om det gäller invaidnringen annars håller man tyst

  osv
  Vad pratar du om för fördomar? Jag har inte nämnt något om invandring överhuvudtaget. Det är du som har fördomar och inte tillför debatten något. 
 • Anonym (!)
  Återställ
  Tor 15 aug 2019 11:31 #36 +1
  Kverulant67 skrev 2019-08-15 11:19:21 följande:

  Jag tror det finns 2 grupper som TS syftar på.

  1 Det som är misslyckade och är besvikna på allt i samhället och röstar på SD eftersom dom är ett missnöjesparti.

  2 Det som arbetar utan höga löner som har fått konkens om jobb och svårt att få bostäder pga hög invandring. Vänstern+MP värnar ju om att släppa in många därför har man fått nog helt enkelt.

  Sedan månar de borgerliga om lägre skatter vilket gör att det med låga löner procenluellt får ut mycket mer.


  Eller att man även som låginkomsttagare tycker att man det inte längre lönar sig att betala högre skatter då man snart inte får något tillbaka. 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll