• Snurre

    RMC Malmö höst 2019

    Aryzza skrev 2019-08-20 18:50:14 följande:

    S

    Jag kunde se det på 1177 vill jag minnas sen låg den någon dag för bedömning och sen fick vi meddelande i brevlådan men visste redan vi 1177 att vi blivit satta i kö:)


    Okej, smidigt ändå!! :) hur lång tid tog det från att remissen var skickad då tills det syntes på 1177? Usch, känner att du får vara mitt uppslagsverk här
  • Snurre
    mariagejan skrev 2019-08-21 17:48:29 följande:

    Vi har inte kunnat se någon remiss på 1177 men har skrivit till rmc där de svarat via 1177 och sagt att remiss är skickad och mottagen. Så kanske olika beroende på, fast nu är detta remiss till androlog och ni har till påbörjas av behandling så kanske är olika :)

    Så spännande det närmar sig nu för er!


    Okej, får väl hålla ut lite kanske - remissen skickades ju igår ????????

    Ja, spännande, men samtidigt livrädd.

    Har det hänt något nytt hos er? Med andrologen? Minns du skrev att din man skulle lämna nästa prov i början på september.
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-08-21 20:47:07 följande:

    Man får en preliminär tid för återföring men måste hela riden vara tillgänglig för tidigare återföring, det beror på hur äggen mår :) jag tror att om allt ser bra ut så väntar de fem dagar och om det inte ser lika bra ut så pluttar de in ett för det är ändå större chans att det klarar sig i naturlig miljö i livmodern än i labbet.


    Åå hopps att allt går som förväntningarna!!! Så spänd på att för höra!!
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-08-24 11:55:57 följande:

    En femdagars blastocyst återförd helt odramatiskt och utan något ont. 3 stycken som klarat sig och som hamnar i frysen och 1 som inte klarat sig. Känns som bra utfall:) testdag den 5/9 så ungefär 100 år dit...


    Åå så spännande, vad roligt! Hoppas hoppas att allt får gå!!
  • Snurre
    mariagejan skrev 2019-08-28 08:18:54 följande:

    Jag skrev på 1177 nu till rmc för 3 gången ang tid att träffa andrologen och nu fick vi tid i mitten på september.

    Samtidigt ringde via Ivf nordic och de kunde se att min mans prov för kromosom analys kommit tillbaka och såg superbra ut! Så vi påbörjar privat samtidigt och ser när vi får tider, vi har uppstartsmöte 17 september.

    Är så glad nu känns det som det börjar närma sig för oss också :)

    Skam den som ger sig, tror rmc var så trötta på mina meddelanden och samtal så de gav oss en tid tidigare haha!


    Så skönt att det verkligen är i rullning nu!! Önskar er all lycka!

    Känns som jag fick ett bakslag idag, min remiss behöver kompletteras med cellprovtagning..så tillbaks till gamla gynmottagningen där vi gjorde utredning.. jag har fått tid till provtagning i slutet på nästa vecka så det känns ju bra i alla fall. Att det inte var så lång väntetid.
  • Snurre
    mariagejan skrev 2019-08-28 20:50:04 följande:

    Tack :) ja det känns så skönt!

    Åh vad tråkigt! Men cellprov brukar de kunna se snabbt men fråga dem när du är där nästa vecka hur snabbt det går och om de kan meddela dig direkt och ringa! Posten går ju med snigelfart haha!

    Vad blir nästa steg för er därefter?


    Ja det förstår jag:):)

    Ja, remissen är ju hos rmc, så när komplementet kommit in så väntar vi bara på info-samtal. Hopps det går snabbt
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-08-28 21:06:00 följande:

    Usch så trist att de inte fixade det under utredningen men från en som haft livmoderhalscancer och koniserat och hela baletten, du vill INTE att det upptäcks för sent eller mitt i graviditet då man inte kan göra något åt det! Du får ge dem dåligt samvete för att de glömde så de tar ditt prov med förtur ;)


    Usch va trisst!!! Men vad skönt att du gav mig lite perspektiv, upplever ofta att man är så uppe i sitt eget..är glad att de ska ta prov nu! Tack och hoppas du lår bra:)
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-09-03 06:49:34 följande:

    Det verkar ju som det gick bra det här tjejer... ett par dagar tidigt och mitt på dagen! Nu ska den bara stanna på plats och leva till maj nästa år..


    Wooow, så roligt. Alla grattishälsningar! Hur mår du? Några känningar? :)
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-09-03 10:44:49 följande:

    W


    Tack! Jag har ont i brösten, på ett annat sätt än jag brukar ha inför mens. Mår illa lite till och från, framförallt blir jag lättare åksjuk än vanligt. Men annars som vanligt :)
    åå, men så himla roligt! Den egentligen testdagen är på torsdag va? Så modigt å tjuvtesta!! När testade du?, alltså hur många dagar före?
  • Snurre
    Aryzza skrev 2019-09-03 12:45:33 följande:
    Ja det är på torsdag :) men jag testade på dag 14 efter äggplock och då brukar jag ha fått mens i en vanlig cykel så kändes ganska safe. Testade igår så nio dagar efter återföring, tre dagar för tidigt. Viktigaste är ju att det måste gått minst 10 dagar från att man tagit ägglossningssprutan för den kan ge falskt positivt.

    Aryzza skrev 2019-09-03 12:45:33 följande:
    Ja det är på torsdag :) men jag testade på dag 14 efter äggplock och då brukar jag ha fått mens i en vanlig cykel så kändes ganska safe. Testade igår så nio dagar efter återföring, tre dagar för tidigt. Viktigaste är ju att det måste gått minst 10 dagar från att man tagit ägglossningssprutan för den kan ge falskt positivt.
    Okej, Så roligt, blir så glad för din skull :) 
Svar på tråden RMC Malmö höst 2019