• Anonym (P)

    Börja röka?! Hjälp!

    Snälla ts, sluta nu på en gång, idag! Nikotinberoende är ett sånt helvete att bli av med! Och det går oväntat fort att bli beroende. Att röka några dagar på raken räcker oftast för att skapa sug efter mer, man tror man har kontroll men sen skiter det sig utan att man fattat hur det gick till riktigt. Jag har slitit för att bli nikotinfri i flera år nu men jag klarar det bara inte! Nikotin är för jäkla fint helt enkelt. Om jag bara kunde åka tillbaka i tiden till idiotiska fjortonåriga mig utan konsekvenstänk och berätta hur jävligt svårt det kommer bli alltså! Du är mogen med ett konsekvenstänk, agera därefter!

  • Anonym (P)
    Mackan1978 skrev 2019-08-23 21:28:45 följande:

    I hur många år har du rökt?


    [quote=79851435][quote-nick]Solarn skrev 2019-08-23 21:46:00 följande:[/quote-nick]Har du provat nicorette inhalator? Av någon anledning marknadsförs inte den så mycket men jag tyckte den var toppen när jag slutade eftersom jag fick fortsätta göra rutinen.[/

    Slutade röka för 8 år sedan, då rökt i 10 år, det gick oväntat lätt eftersom jag gick över till snus istället. Jag har försökt sluta med snus sedan dess. Alternerar snus med nikotinsugtabletter för tillfället. Även provat plåster, men fick sån klåda att det inte gick att ha dom på mig. Vill inte gå över till nikotinfritt snus för mitt tandkött är så slitet så jag vill sluta att ha ngt under läppen. Inhalatorn har jag inte provat, men då rökavanan är borta så är det nog samma effekt som andra preparat.
Svar på tråden Börja röka?! Hjälp!