• Fruffe

    BF MAJ 2020

    Hänger gärna på. BF 24 april men tänker att man säkert går över... förstaföderska här!

    Grattis till alla plus!!

  • Fruffe

    Är i vecka 8 (7+1) och tänkte bara kolla med er om ni gått upp ngt i vikt? Jag har gått upp typ 2 kilo redan. Och mina bröst är helt galna, gör SÅÅÅÅ ont, kan knappt träna, och har redan fått gå upp en storlek i kupan... ngn mer? Känns som att min kropp är så svullen också. Och är även förstoppad..... aaaah! Ngn som har tips? Försökt med tabletter med laxeringsmedel men det händer ingenting...

  • Fruffe
    LAVISA skrev 2019-09-08 20:37:17 följande:

    Tror inte att jag gått upp speciellt mkt men jag är en sån som de kan skilja 2-3 kg på från dag till dag så är svårt att märka. Samma för mig med brösten haha. Kan bara ha sportbh just nu. Jag är då i v 7 men ser ut som när jag va i v 20 med sonen haha. Tarmarna är sååå svullna. Harry varit flera som frågat om jag är gravid redan haha. Vad har du tagit för laxeringsmedel? Drick mkt vatten. Testat typ movicol eller liknande? Du kan ta flera påsar tills de kommer igång och sen minska ner till 1-2 per dag.


    Tack för ditt svar. Ah ok, jag brukar alltid ligga på samma vikt så därför jag reagerade haha! Men antar att hormonerna spökar också, känns som jag är typ svullen överallt, kan knappt knäppa byxorna, använder också sport-bh, typ det skönaste!! Jag tog dulcolax, finns i tabletter och stolspiller, fick ta både och för att få effekt. Nu är det som jag är magsjuk... har värsta diarrén så vågar knappt gå utanför dörren... hoppas det stabiliserar sig snart haha.
Svar på tråden BF MAJ 2020