Inlägg från: fyrasnartfem |Visa alla inlägg
  • fyrasnartfem

    BF MAJ 2020

    BF 7 Maj än så länge.

    Men jag NJUTER av att inte känna mig gravid än (bortsett från molande i mage & rygg, så känner lite). Detta blir mitt tredje om det går vägen, och mina andra två graviditeter har jag börjat må illa 24/7 och spytt som en gris i vecka 7 (fram till vecka 13 respektive 15). Förväntar mig inget annat än att det blir samma denna gång, så jag njuter varenda minut jag är fri från illamående och spyor :')

  • fyrasnartfem
    Emsan9806 skrev 2019-08-29 18:46:19 följande:

    Har precis plussat och enligt appen är jag beräknad till 7/5!! Är 21 år gammal och detta var absolut inte planerat men det är så välkommet och vi är jätteglada!


    Grattis, 7/5 här med :D

    Fyller 25 nästa månad, dock blir detta min tredje hihi :) hur mår du? :D
  • fyrasnartfem
    ankan6 skrev 2019-09-07 12:32:39 följande:

    Ni som skall göra tidiga ul/vul, när gör ni dem?

    Vet att det inte gör från eller till för hur det går, men vill inte bara gå och vänta den här gången utan veta snabbare om allt går bra eller om det nu inte gör det.

    Såg att en privat klinik här gör from vecka 8, är det lika bra att boka in ett direkt from då?


    Jag ska gå privat, så bokade ett ultraljud i samband med inskrivning vecka 9 (8+), de gör inte vul utan bara vanligt ul så det är det tidigaste de gör.
  • fyrasnartfem
    zebra skrev 2019-09-07 16:00:16 följande:

    Hej!

    Är gravid med tredje barnet med bf 6e Maj.

    Inte så mkt symtom än förutom svagt illamående ibland, ömma bröst och lite tröttare än vanligt. Har haft jobbigare illamående vid andra graviditeter så är rädd att det här är ett dåligt tecken.

    Lycka till alla!


    Tredje här med, också beräknad 6e än så länge! :)

    Har väldigt lite symptom med, molande i mage & rygg och lite ömma bröst - annars ingenting. Men försöker istället för att oroa mig bara njuta av varje dag jag slipper illamående och spyor som jag haft tillräckligt av tidigare två ;)
  • fyrasnartfem
    Blivande3barnsmamma skrev 2019-09-07 20:59:52 följande:

    Då har vi samma bf än så länge :)

    Får man fråga var du bor?


    Göteborg! :) dudå?
  • fyrasnartfem
    Blivande3barnsmamma skrev 2019-09-08 09:45:07 följande:

    Har du varit hos bm någon än?

    Tycker att jag fått tid för hälsosamtal lite sent, jag kommer då vara i v. 8 (7+5)


    Har också fått sent! Men jag ska gå privat och bokat ett tidigt ultraljud i samband. Kommer vara i 8+ något när ultraljudet görs, någon vecka senare är det hälsosamtal och någon vecka eller så efter det kommer de ta prover och sånt haha... så ja, men får vara värt det för att få gå där och få göra ultraljud haha
  • fyrasnartfem
    Trostar skrev 2019-09-12 06:05:43 följande:

    Ni som mår illa, kräks ni?

    Jag är vecka 5+4 idag. Mådde illa HELA dagen igår, men har mått illa varje dag från före jag plussade. Mår illa när jag vaknar på natten också. Varierar hur mycket - ibland bara diffust lätt illamående ibland så jag får sätta mig ner för att inte allt ska börja snurra. Har bara stått och hulkat en gång utan att kräkas.

    Kräks ni eller det stannar vid illamående?


    Tredje dagen med illamående, inte spytt en enda gång. Mår bra på morgonen när jag vaknar, sedan drar det smått igång runt 9-10 och blir värre och värre heeela dagen tills jag somnar. Sen när jag vaknar mår jag bra igen. Så himla konstigt, mina två tidigare har jag mått illa från morgon till kväll och spytt på morgonen (och oftast några gånger till under dagen). Men nu mår jag bara illa. Dock tillräckligt så jag inte klarar av att gå till skolan, men än så länge inte spytt
  • fyrasnartfem
    Trostar skrev 2019-09-15 20:47:53 följande:

    Ni som mår illa - kräks ni?

    Jag mår illa hela dagar ibland, men oftast är det lite bättre under eftermiddagen. Känns ibland som spyan sitter i halsen, men om jag tar det lugnt då så blir det inte mer. Har mått illa sedan före jag plussade men ibte kräkts ännu.


    Jag mår bra på morgonen, vid 8-9 tiden drar illamåendet igång och blir oftast lite västra under dagen och sitter i tills jag somnar. Haft såhär varje dag i över en vecka (vecka 6+4 idag) och inte kräkts en enda gång. Känns konstigt, börjar må illa under samma vecka båda tidigare graviditeter och börjat kräkas dagligen ungefär samtidigt haha! Så skönt men ändå otroligt jävla jobbigt
Svar på tråden BF MAJ 2020