• Novizen

    BF MAJ 2020

    Jag följs också gärna åt! Precis som dig Viljaa så har jag BIM idag 23/8, men tog ett gravtest igår som visade två tydliga streck :) känner mig chockad och överlycklig och livrädd och ja allt på samma gång! Enligt appen har även jag beräknad födsel 1/5 :)

    Mina symptom hittills är ömma bröst och molvärk, och enligt sambon ett jävla humör de senaste dagarna ;) Det är första gången jag är gravid och jag följs som sagt gärna åt så vi kan stötta varandra i den här spännande tiden vi har framför oss <3

  • Novizen

    Jag känner också samma!! Är också utomlands just nu och ser bebisar och gravida överallt tycker jag, men kan inte föreställa mig att jag faktiskt också är gravid. Att jag dessutom inte känner några symptom alls längre, förutom liite molvärk då och då, gör ju inte saken bättre.. åh denna oro att något ska vara fel.. vågar liksom inte vara glad på nått vis.. önskar nästan att jag kände mig lite illamående eller något bara för att få lite bevis på att jag faktiskt är gravid :)

  • Novizen

    Precis så är det för mig med, har inte heller vågat kontakta dem än! Men som sagt lite skönt att höra att vi är fler som känner samma...

  • Novizen

    Känner precis samma som dig Viljaa! Du och jag är ju på precis samma dag dessutom :) men som sagt jag känner mig också o-gravid... de enda symptom jag haft tidigare är ömma bröst och molvärk, men idag känner jag INGET... Känns som att jag mår FÖR bra för att ens kunna vara gravid (samtidigt som jag inte mår bra för att jag oroar mig för att jag mår bra)... Denna oro är så jobbig!

  • Novizen

    Ja tydligare sträck än sådär kan det ju knappast bli! :D jag har inte börjat spy, mår inte ens illa än..

  • Novizen

    Fin stegring på testent Jevana :) Får jag fråga hur ditt X kändes? Jag har stickningar/dragningar enbart på vänster sida i nedre delen av magen och blir såklart livrädd för det... :( det gör liksom inte ont på något vis, men det är obehagligt..

    Mycket mer symptom av graviditeten än det har jag inte, nååågot illamående bara.. hur mår ni andra? <3

  • Novizen
    ankan6 skrev 2019-11-23 19:06:34 följande:

    På tisdag skall jag träffa läkare för att diskutera kejsarsnitt pga grav primär forlossningsrädsla. Får träffa läkare jättetidigt och behöver inte ens gå via Aurora. Känner mig helt säker på min sak, men ändå orolig för att jag ändå skall bli nekad...

    Någon annan här inne som har en önskan om planerat snitt?


    Jag börjar också känna av mer och mer förlossningsrädsla... tänker på det dagligen och får nästan panik! Har ännu inte pratat med min barnmorska om det pga att jag jag hoppats att rädslan ska försvinna, men istället blir det värre och värre och får som sagt panik av tanken att barnet så småningom "ska ut", jätte jobbigt :( är i vecka 19 nu och ska träffa barnmorskan nästa vecka, då ska jag ta upp det.. men när jag läser att de flesta som känner lika verkar ta upp det redan på inskrivningssamtalet blir jag förståss rädd att det ska vara för sent nu...
  • Novizen

    Hej allihopa! Tror inte jag skrivit i tråden sen jag plussade, men läser ofta :) vad kul att så många i tråden varit på RUL nu! Även jag var iväg idag, och gissa vad det blir för kön?! ;) haha en pojke här med!!

    Min barnmorska sa att min moderkaka ligger långt ned, och jag bokades därför in på ett till ultraljud senare för att se om den flyttar sig av sig självt.. någon mer som varit med om samma?

Svar på tråden BF MAJ 2020