Inlägg från: Not alone |Visa alla inlägg
  • Not alone

    BF MAJ 2020

    Hej! Bf 11:e maj! Testade tredje testet imorse (bim +6). 4:e barnet. Dock en jobbig resa, två stycken ma för några år sedan och ett mf i januari i år. Jag har ju tre friska barn och minsta kom sept 2017. Men trots det så är det jobbigt med denna väntan, dom gånger som grav inte har gått som det ska så har min kropp sagt det till mig. Vid mf i år så kände jag det redan när jag plussade och det är ju sjukt tycker jag. Nu får jag för mig att kroppen säger samma nu med och då blir man ju mindre glad på att kroppen är så fenomenal. Ja framtiden lär ju tala om för mig ändå, så lets go! Jag hakar gärna på er :)

  • Not alone

    Jag har inga symtom alls mer än ett plus. Lite jobbigt med tanke på tidigare missfall. Det är ju den här känslan jag får då, och det gör en ju inte mindre orolig men ändå vill jag hålla hoppet uppe.

    Jag kommer göra vul så fort man kan se hjärtaktivitet och vara säker på den. Då jag haft ma och ett mf så låter dom mig göra det när jag känner så här. Jag kommer dock inte ihåg när jag kan tidigast kolla.

Svar på tråden BF MAJ 2020