• Arrowl

    BF MAJ 2020

    Hej!

    Jag vill gärna vara med i tråden ???? Jag är för första gången gravid och är i vecka 5 ( 4+4), enligt apparna beräknad till 23 maj, kanske blir ändrat sen ????

    Är också livrädd för missfall, och undrar hur ni andra gör med träning? Jag brukar träna gympa 2 ggr i veckan men har varit lat med träning nu i sommar. Nu har gympan börjat igen men vet inte om jag vågar träna?

    Är så svullen över magen och har gått upp typ 2 kg sen jag skulle haft min mens, kan inte ha mina jeans längre, så nu blir det lösa kläder ????

    Kram till er!

  • Arrowl

    Upps, konstigt det blev med alla frågetecken, skulle varit smilisar där! Sorry, verkar inte kunna ändra inlägget heller...

  • Arrowl

    Ä


    Miruska skrev 2019-09-20 10:37:04 följande:

    Tror inte du behöver vara orolig för att träna. Gör rörelser som känns bra för dig, känn efter vad som känns bra. Här är en superbra länk från en fysioterapeut som skrivit om just träning och graviditet. Läs gärna! bakingbabies.se/2015/02/11/fysioterapeutiska-tankar-traning-under-graviditet/

    Jag är också livrädd för missfall. Jag går promenader och ibland på cirkelfys. Där "mesar" jag en del, men jag mår bättre av att gå än att inte gå. Kram på dig!


    Tack för svaret! Ja, jag får mesa lite, vill ju börja träna igen =) kram!
  • Arrowl

    [quote=79913893][quote-nick]Nextchapter skrev 2019-09-20 12:27:48 följande:[/quote-nick]Va roligt med en till på samma datum, är också i 4+4 med troligtvis 23-34 maj som BF, lite osäker på om jag haft 28 eller 29 dagar i min cykel då det varierat en del de senare månaderna :)

    Är också nojjig för missfall o känner att brösten typ vill sprängas ibland :)

    Jag hade gympat på som vanligt :)

    Ja, vad kul att vi typ har samma =) jag ska på första besöket hos barnmorskan 1/10 =) hon kanske kan hjälpa mig med datumet.

    Ja, jag ska nog testa att gympa, annars får jag bara gå promenader.

Svar på tråden BF MAJ 2020