Inlägg från: Andreaaaa |Visa alla inlägg
  • Andreaaaa

    BF MAJ 2020

    Åh, min lilla tjej har såna problem med magen nu. Hon ligger och krystar och grimaserar och bajsar skum och småskriker typ halva sin vakna tid och vaknar av smärtan på nätterna. Pysventil hjälper ibland en liten stund men det är såna mängder gas att det strax är lika illa igen och svårt att få ut ?allt?. Hennes bror hade så också och han blev helt bra först när vi gick över till ersättning (så handlade inte om mjölkallergi). Mycket märkligt.

    Nu har vi iaf börjar testa akupunktur. Det är dyrt, jag är skeptisk, men vad gör man inte...

  • Andreaaaa
    SweetCA skrev 2020-06-23 10:41:09 följande:

    Miniform då?


    Jo, jag körde det på sonen men det funkade inte med 5 droppar utan fick ge massor. Det kändes inte riktigt bra att trycka i honom så mycket och det hjälpte bara lite, inte helt. Han var fortfarande ständigt grinig, blev verkligen som förbytt när vi bytte till ersättning. Får väl ta till Minifom sen om detta inte hjälper, men kommer troligen reglera min egen kost och utesluta ?allt? först. Och testa Sempers magdroppar. Suck.
  • Andreaaaa
    Daphodil skrev 2020-06-23 13:43:06 följande:

    Har du (för) mycket mjölk? Sprutmjölk kan ju ge såna problem...


    Jag tycker inte tycker det verkar så för det går rätt segt när jag pumpar och ingen av ungarna har hållit på och ?gurglat? eller så. Men går det ens att göra något åt isf?
  • Andreaaaa
    ankan6 skrev 2020-06-24 08:14:10 följande:

    Har kört på den vanliga, tror det är 5 droppar eller nåt sånt. Märkte effekt redan efter någon dag. Han fiser fortfarande men får liksom ut dom och behöver inte ligga och vrida sig tills han blir röd innan det kommer något. De gjorde också att han återigen började bajsa en gång på natten, och det är ju inte så kul att byta bajsblöja vid 03 haha, men att magen är igång gör ju att han inte får magknip istället och är gnällig resten av morgonen.


    Åh vad bra, ska genast köpa!

    Jag läser i informationen att det hjälper mot reflux och sura uppstötningar, hade din son problem med det? Majsan har inte det alls, inga kräkningar åtminstone...
  • Andreaaaa
    Bettan84 skrev 2020-06-24 14:57:34 följande:

    Nu i efterhand så ångrar jag att de inte gjorde snitt ... den här graviditeten har varit hemsk mot slutet och nu kämpar jag varje dag att inte hamna i depression . Har en 6 åring hemma som kräver sitt , min man jobbar och jag tittar genom fönstret nu när det är så fint väder och gråter över att jag inte kan gå ut och ta en promenad för det skaver där nere och för att jag kan kissa på mig :( usch ledsen för alla negativa vibbar jag sprider ... men hos mig har verkligen varit allt annat än mysig graviditet / förlossning / eftervård ....


    Stackars dig, det låter verkligen skitjobbigt <3

    Jag känner mig återställd i underlivet nu efter 5v, och sedan ett par veckor tillbaka, förutom lite sämre kontakt om man gör knipövningar. Sist var jag än lite längre än nu, och jag minns att jag var nära att kissa på mig när jag hoppade lite på en studsmatta kanske 2 mån efter förlossning, verkar gått bättre/snabbare den här gången.

    Finns ju en massa anledningar till att kisserierna kan strula men det ska du få hjälp med. Förstår att det känns pissjobbigt om du är nere nu men försök orka vara riktigt jobbig om det krävs och ställ krav på att de ska prioritera att du blir 100% bra ASAP. Ring imorgon, du ska INTE behöva ha det såhär <3
  • Andreaaaa

    Alltså! Jag köpte och började med Bifibaby OCH Minifom igår och igår kväll hade vi en SÅ nöjd tjej som låg och tittade och pep glatt ända till läggning. Och sedan när jag lade över henne i babynestet somnade hon helt själv på en minut - och sov i 5h!!!!! Hon har aldrig sovit mer än max 3h förr... Pruttarna kommer ut med en härlig fart Så underbart!!!

  • Andreaaaa
    SweetCA skrev 2020-06-25 12:25:05 följande:

    Strålande, vågade inte kombinera men vi kör Bifibaby nu. So far so good förrutom att han är i utvecklingssteg två nu och det verkar som om sömn inte är så viktigt. Jag är lite frustrerad nu. Han brukar sova 2-2.5h på förmiddagen och nu har han sovit 30 min totalt. Gäspar och vägrar somna.

    Eller somnar vid bröstet och sen vaknar han 2 minuter efter att jag flyttat på honom. Suck...


    Apropå att kombinera: någon särskild anledning att du inte vågade? Jag googlade lite och hittade ingen avrådan eller så men du kanske har hört något?
  • Andreaaaa
    SweetCA skrev 2020-06-25 14:38:56 följande:

    Nej ingen orsak, kändes bara som att de gjorde samma sak. Men det borde ju inte vara någon fara eftersom det egentligen bara är mest bra bakterier : )


    Ok, fint -då kör jag vidare. Kämpa på genom utvecklingsfasen!
Svar på tråden BF MAJ 2020