• ankan6

    BF MAJ 2020

    Saandrisen skrev 2019-09-08 21:43:52 följande:

    Nyfiken på vad ni i och kring vecka 7 har för graviditetstecken.

    Jag har inte så mycket besvär än.. lite smått illamående ibland. Lite tröttare än vanligt. Känsligare i humöret. En aning mer lust att äta. Lite ömma bröstvårtor.. det är allt. Hur känner ni? :)


    Jag känner i princip inte av nånting! Lite tröttare, mer noggrann med mat (brukar kunna gå en hel dag utan att äta, nu måste jag ha mat vid exakta klockslag) och lite, lite molvärk. Önskar nästan jag kunde må sämre så nb fick känna sig gravid
  • ankan6
    flickan89 skrev 2019-09-09 17:03:15 följande:

    Hej!

    Jag hoppar in här =) 

    Vi har försökt bli gravida i 2,5-3år. Gjort utredningar och allt vad det innebär. Ofrivillig barnlöshet är diagnosen.. I augusti var vi på första mötet på en IVF klinik. Fick sprutor och allting som ligger redo i kylskåpet. Skulle börja 2a mensdagen. 

    Men min mens har varit lite varierande de senaste 2 månaderna. så jag tog ett test i lördags som vi glömde kolla av (konstigt nog) kollade efter en timme då var det ett svagt streck.. men det kan vi ju inte gå på sa vi..

    Hade rejäl mensvärk igår kväll så jag tog en alvedon. Då kommer alltid mensen på natten. MEN inte denna gången.. Så jag gjorde ett test imorse. och det var 2 streck!! 

    Jag är gravid! Lyckan är total! 

    Kollade gravidkalender och den sa beräknat 20e maj. :D Jag ska dock ta ett digitalt test ikväll med tänkte jag för att vara på säkra sidan :D

    Inte konstigt mina bröstvårtor är ömma och jag är dödstrött! 


    Wow grattis
  • ankan6
    Saandrisen skrev 2019-09-09 23:00:39 följande:

    Förstår känslan att man vill ha lite tydligare tecken bara för att riktigt fatta att det är på riktigt :) Det kommer säkert, så njut medans det varar ;) Vilken vecka är du i? :)


    Haha ja det är ju så, kommer säkert ångra mig sen! Vecka 7 idag
  • ankan6
    EmmaAF skrev 2019-09-10 16:02:46 följande:

    Allt såg jätte bra med bebis <3 Ååååååh sån lättnad

    Vecka 6+2


    Åh grattis!!
  • ankan6
    Majja92 skrev 2019-09-13 08:22:19 följande:

    Ringde MVC idag och fick tid redan om vecka! Så lyxigt då det är en sprillans ny vårdcentral som öppnat i huset bredvid så fanns massa tider <3

    Förstår att det inte kommer göras UL då det är så tidigt (kommer då va i v.6, 5+3) men vad går man igenom på ett sånt här besök? :) Jätte spännande!


    Precis som fladdriga svansen skrev är det mest en generell genomgång, information och planering inför kommande besök, jag fick också ta blod och urinprov :)
  • ankan6

    Nu har jag bokat in mig på inskrivning nästa tisdag, och tidigt ul bokat privat tisdagen efter. Please, please, please säg att allt är bra denna gången! Hann aldrig med ul sist så detta känns så sjukt både läskigt och kul

  • ankan6
    Nextchapter skrev 2019-09-24 12:31:21 följande:

    Grattis!! :)

    O välkommen hit! :) så skoj med fler :) jag kände mig också svullen o spänd i början, veckan efter hade jag mer molande och nu har jag nästan inget molande men mina bröst håller på att sprängas typ de senaste veckan.. haha!


    Mina bröst håller också på att fullkomligt sprängas sedan någon vecka tillbaka!! Tycker det känns riktigt obehagligt ibland för att de är så jäkla spända
  • ankan6

    Idag gick jag in i vecka 10! Fortfarande inget illamående, peppar peppar, och har nästan inga symptom. Men bm lugnade mig lite med att ett rejält symptom ju faktiskt är att mensen är borta, och då kändes det lite bättre.

    Har ibs och är rätt van vid att magen är svullen om jag ätit "fel" men imorse lade jag märke till att magen börjar bli större på ett helt annat sätt och att jag nog kommer att se gravid ut ganska snart Någon mer som börjar få lite mage redan?

  • ankan6
    Daphodil skrev 2019-10-01 14:19:47 följande:

    Jag har börjat med gravidbyxor nu i v 11, men det är nog mer svullnad och godismage.


    Haha det var inte dåligt! Jag använder iofsg mest stretchbyxor ändå för att jag hatar tighta byxor så det kommer nog dröja innan jag måste ha gravidkläder
  • ankan6
    Gabby skrev 2019-10-08 07:30:37 följande:

    Jag är i v. 11 och har inte så mycket symptom förrutom när jag rör mig. Går jag upp till övervåningen hemma får jag knappt luft och blir sjukt andfådd. Igår gick jag på en liten promenad på lunchen och höll inte på ta mig tillbaka, och då gick jag knappt 2 km totalt. 

    Har varit väldigt aktiv under alla år men nu är de som att jag gått in i en vägg. Jag får ingen luft :/


    Samma här! Är vanligtvis rätt aktiv och har hund som jag är ute mycket med och så, men nu blir minsta promenad som att försöka springa ett lopp med astma! Får sätta mig ner och vila ett par gånger på varje promenad... Det är riktigt segt :-/
Svar på tråden BF MAJ 2020