Inlägg från: Charlieellerså |Visa alla inlägg
  • Charlieellerså

    BF MAJ 2020

    HejsanJenny skrev 2019-12-11 19:22:07 följande:

    Imorgon, torsdag är det en vecka kvar till RUL och jag börjar bli nervös. Har inte gått upp något i vikt alls (vissa dagar visar vågen till och med något kilo mindre) och magen (som iofs inte är platt till att börja med, men ändå) ser fortfarande ut som vanligt. Vet att man inte ska jämföra sig med andra, allas kroppar och graviditeter är annorlunda, men blir ändå nojig och orolig när jag ser kvinnor på Instagram och Google som har stora fina bulor när jag söker på typ hashtag vecka18, vecka19 osv. Har inte känt av några rörelser heller. Usch, mår fortfarande mest bara dåligt av ångest och oro hela tiden. Stor kram till er alla. Vad roligt att höra att allt går bra för er. Om jag fortfarande är gravid så tror vi också på en gosse men det återstår ju bara att se.


    Jag är i v 16+4 nu. Har inte heller gått upp ett gram. På morgonen är magen platt. Sedan mer uppblåst och gasig men inte en gravidmage. Har tyckt mig känna bebis en gång där det kändes tydligare men annars inga rörelser som jag gjort med mina tidigare graviditeter då jag känt från v 13. I går var jag till gyn pga att min mage är konstant stenhård och öm. Lillen sprattlade på där inne och moderkakan ligger i bakvägg. Ändå känner jag knappt denna gång. Jag förstår oron men tror inte att det är någon fara .
  • Charlieellerså
    jevana skrev 2019-12-16 09:03:47 följande:

    RUL idag <3 Allt såg bra ut och javisst, vi väntar också en lillebror :D


    Hihi, grattis till lilla pojken. Helt galet många små killar : )
  • Charlieellerså

    29/4 - vilja

    30/4 - SweetCa, pojke

    2/5 - EmmaAF/pojke

    3/5 - Lillfina

    1/5 - Heilena, Gabby

    5/5 - jevana, pojke

    6/5 - Blivande3barnsmamma

    8/5 - Trostar

    10/5 - HejsanJenny

    14/5 - LinneaWookie, flickan89

    15/5 - Stenbocken93

    17/5 - MouS

    20/5 - fladdriga svansen

    22/5 - Andreaaaa, Nextchapter

    24/5 - Charlieellerså , pojke

    25/5 - m94[/quote]

  • Charlieellerså

    Även här har det börjat sparkats tydligt nu sista veckan. Känt utanpå någon gång men mest inuti. Är v 18+ nu. Härligt att nå gränsen för där barnet kan överleva på utsidan för er som snart är där. Har rul 2/1 och längtar efter att se att allt är bra med lillen lite mer noggrant. Har inte fattat att jag är gravid ännu. Denna gång har tiden verkligen flugit fram.

  • Charlieellerså

    Här är Leonel, Gabriel eller Lennox favoriter för mig. Börjat dock sina pojknamn då jag redan har 4 killar. Tar tacksamt emot förslag. Gillar både Walter och Milton. Har en förkärlek för namn med bokstaven i inblandat.

  • Charlieellerså

    Är det någon här som redan fått besvär med foglossning? I två nätter har jag nu haft såå sjukt ont. Har suttit i varm dusch mitt i natten för att lindra smärtan. Sovit trerummare sista nätterna.Alvedon hjälper inte alls. Det ilar i hela bäckenet och strålar ner i benen. Har även ont när jag sitter. Det slog till från en dag till en annan. Är i v 19+0 i dag. Är förskollärare och fattar inte hur det här ska gå i flera månader till. Har foglossningsbälte sedan förut och även tensapparat. Men så här illa har det inte varit så tidigt förut.

    I övrigt så har jag en livlig liten krabat i magen. Nu känner jag sparkar flera gånger om dagen, även utanpå.

    Hur mår ni andra i respektive vecka ?

  • Charlieellerså

    Tack för er respons. Nu har jag bokat tid för akupunktur. Sov med värmepåse i natt och lyckades sova några timmar och nu har jag även fått låna ett foglossningsbälte. Får göra det jag kan.

  • Charlieellerså
    LinneaWookie skrev 2019-12-29 20:19:04 följande:

    Lite foglossning (tror jag), men inte så farligt än. Känner i högra skinkan/högra sidan av rumpan ibland, speciellt om jag tar ut stegen ordentligt när jag går. Men det är inte som att det värker, eller känns när jag inte rör mig.

    Annars mår jag bara bra, illamåendet är borta men många smaker och dofter äcklar mig fortfarande. Har också lite klåda i form av små torrfläckar på olika ställen men inte så farligt där heller.

    Är i vecka 20+3 idag


    Skönt att illamåendet är borta. Man glömmer snabbt hur jobbigt det var när det väl lagt sig. Hoppas dina fogar inte blir värre
  • Charlieellerså
    Lustablong skrev 2019-12-29 13:56:46 följande:

    Inser att jag är i fel grupp och skriver haha men är i v 30 och mår bra. Inga krämpor direkt förutom att det börjar bli lite tungt att andas. Annars mår jag toppen!


    Hihi, fel grupp eller ej. Härligt att vara så nära bf och att du inte har några krämpor. Det är jobbigt när magen börjar trycka så det blir mer tungandat men nu ärdetimte många veckor kvar.
  • Charlieellerså
    Daphodil skrev 2019-12-29 16:25:11 följande:

    Vad jobbigt. Kanske en (ny) tur till sjukgymnast och/eller sjukskrivning framöver?

    Jag känner av lite diskret i rumpan ibland, men det är verkligen inget att klaga på. Klarade mig förra graviditeten så jag håller tummarna. V 24 imorgon.


    Skönt att du klarade dig förra gången. Hoppassat blir samma för dig denna gång. Nu har jag bokat tid för akupunktur så hoppas på att det kan hjälpa lite. Svårt att följa alla råd i övrigt kring foglossning. Inte bära tungt, undvika trappor, undvika böja sig etc. Det hade funkat bättre med annat jobb och om det var första barnet.
Svar på tråden BF MAJ 2020