Inlägg från: Blivande3barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Blivande3barnsmamma

    BF MAJ 2020

    Nattluva skrev 2019-10-01 06:53:07 följande:

    Bf 10/5

    Gjorde tidigt ul i fredags. Hjärtat tickade på och peppar peppar ser allt bra ut


    Grattis & välkommen :)
  • Blivande3barnsmamma
    Nextchapter skrev 2019-10-01 11:52:51 följande:

    Hej!

    Jag är i vecka 7( 6+2) nu och tycker att jag knappt har några symtom alls denna och förra veckan. Lite molvärk ibland på kvällen och brösten som är lite ömma, men såå mkt mindre ömma nu de senaste veckorna än i vecka 4 och 5 så jag blir ju lite nojjig alltså. Men tror att det är vanligt att det varierar väldigt med symtomen vad jag förstått det som.

    Hade såå gärna vilja få ett VUL men får se vad BM säger vid första besöket nu på måndag. :)


    From 1 mars 2018 blir gravida i Skåne erbjudna tidigt ultraljud.
  • Blivande3barnsmamma
    ankan6 skrev 2019-10-01 13:30:59 följande:

    Idag gick jag in i vecka 10! Fortfarande inget illamående, peppar peppar, och har nästan inga symptom. Men bm lugnade mig lite med att ett rejält symptom ju faktiskt är att mensen är borta, och då kändes det lite bättre.

    Har ibs och är rätt van vid att magen är svullen om jag ätit "fel" men imorse lade jag märke till att magen börjar bli större på ett helt annat sätt och att jag nog kommer att se gravid ut ganska snart Någon mer som börjar få lite mage redan?


    Jag har också mage är i v. 9. På båda mina tidigare graviditeter kunde man inte se en mage förren i 4 månaden. Så jag har på mig pösiga kläder nu :P
  • Blivande3barnsmamma
    Nextchapter skrev 2019-10-03 13:05:23 följande:

    Ja det är sant. Men jag har så svårt att förstå att detta är på riktig eftersom jag knappt ser eller känner nått. Skall på mitt första besök hos bm på måndag så får se vad hon säger :) kan ju alltid hoppas att man kan få ett VUL eller nått så man kan bli lite lugn.

    Ja, äter vitaminer men det hjälper inte jobbigt nog.. :/ men är det bara trötthet som är ?jobbig? så skall jag inte klaga :)


    Jag håller med dig helt, svårt att tror att det finns något i magen när man mår bra. Men längtar till på måndag då får jag se om det finns något i magen :)
  • Blivande3barnsmamma
    HejsanJenny skrev 2019-10-03 21:07:23 följande:

    Var på inskrivningssamtal idag. Blev erbjuden tidigt VUL om det var något jag var intresserad av - det var jag såklart. Ska få gå redan på måndag! Så taggad!


    Så spännande då är vi två som får se våra små på måndag :)
  • Blivande3barnsmamma
    emeliiiiiie skrev 2019-10-05 13:38:09 följande:

    Tack för peppen alla. Kan inte tänka mig att detta är något annat än ett missfall, fick väldigt ont igår, världens kramper i livmodern och tillslut kom det mycket blod. Ska på vul på tisdag så jag hoppas allt kommit ut så jag slipper skrapning osv och kan släppa det och gå vidare. Får glädjas åt att jag redan har två friska barn och det kommer fler chanser. Kram på er


    Styrkekramar till dig <3
  • Blivande3barnsmamma
    HejsanJenny skrev 2019-10-07 14:56:00 följande:

    Har just fått se ett litet tickande hjärta <3 Så lättad och glad.


    Hade vi tid samtidigt eller haha :)

    Jag är också jätteglad, nu kan jag släppa oron lite. Det lilla hjärtat tickade fint och allt såg bra ut :)
  • Blivande3barnsmamma
    lillpeanut skrev 2019-10-07 14:39:36 följande:

    Antingen tänker jag inte alls på det, eller så tänker jag svinnmycket på det, vad jag kan och inte kan äta osv! Mycket att tänka på känns det som...

    Ringde och har första möte på Bm nu denna veckan, så det känns bra!

    Ang symptomen känner jag nog en stor oro kring det... Var gravid för ca 10 år sen, upptäckte ganska tidigt att det var mf, men jag blödde liksom inte, så det tänker jag ganska mycket på, om det är likadant denna gången.

    Hur tänker du kring avsaknaden av symtom? Lättad? Oro?


    Jag har inte haft några symptom alls, mina bröst börjar ömma lite nu är i v. 10. Fick se ett litet hjärta idag. Jag vet att det är svårt att släppa oron och jag tänkte hela tiden på att det säkert inte finns något i magen pga saknaden av symtom, men så fel jag hade. Men säger nu som de andra sagt tidigare, njut så länge det varar, skulle något visa sig inte stämma längre fram så får man ta det då <3
  • Blivande3barnsmamma
    flickan89 skrev 2019-10-11 09:05:27 följande:

    Hur ställer ni er till KUB testet? Ska ni göra det eller strunta i det? Och varför??

    Vi är så veliga! Själva kubtestet bryr vi oss egentligen inte om. Att göra abort för att det visade dåligt tror jag inte vi kommer göra vilket fall.. inte när man jobbar på en skola med särskolebarn.. och inte när man kämpat i flera år för denna bebis.

    MEN vi får inget ultraljud förrän vecka 20 annars.. :( och det tycker vi är jobbigt! Försökt fråga om man kan få det tidigare men dom är stenhårda :( och privat vill vi inte besöka då vi får åka långt..

    Hur hade ni gjort??


    Här nere i Skåne blev jag erbjuden ett tidigt ultraljud, kub, ett tidigt ultraljud på sjukhuset där de mäter och sånt i v. 12-13 samt rutinultraljudet v. 18-20. Vi valde bara att göra det tidiga ultraljudet samt rutinultraljudet. Vi känner också som så att vi inte vill göra abort och skulle kanske bli ännu mer oroliga om vi gör kub och det visar avvikande resultat. Vi tänker att vi fått två friska barn och hoppas att det tredje barnet också är fullt friskt <3
Svar på tråden BF MAJ 2020