• BuoBä

    Dyra pop kläder eller lindex

    Lindex innekläder har tillräckligt bra kvalitet för förskolan. Det jag möjligen skulle passa på att köpa på PoP är deras halkstrumpor, de är bra.

    Min unge har rätt mycket "märkeskläder" (eller i alla fall klädmärken som är i en dyrare prisgrupp än Lindex), tex PoP, Villervalla, Småfolk, Pomp de Lux mm. Men allt är köpt begagnat och har sällan kostat mer än 50 kr plagget. Då behöver ingen gråta om det blir fläckigt och trasigt på förskolan. Och har kläderna överlevt en första ägare i ok skick så håller de oftast många tvättar till utan att tappa färg och form.

    För ytterkläder kan det vara värt att betala lite mer, men dyrast behöver definitivt inte vara bäst. Tänk igenom era behov och kolla de tester som brukar göras varje höst.

  • BuoBä
    sextiotalist skrev 2019-08-21 14:25:55 följande:

    Min kollega sa idag exakt tvärtom, hon har varit mycket besviken på, framför allt tröjor, från POP. Hon har en två-åring och en snart fyraåring och hade förväntat sig att den lilla kunde ta över kläder från den äldre, nix, de var bara att skicka till återvinningen, förlorade både färg och form i tvätten


    Det som överlever till andrahandsmarknaden är det som har bra kvalitet.

    Men ja, inte allt från PoP är bra (längre?).
Svar på tråden Dyra pop kläder eller lindex