Inlägg från: Anonym (Wow) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wow)

    Har min fru tröttnat på mig? :(

    Anonym (troligen JA) skrev 2019-08-23 12:50:39 följande:
    Precis vad jag också tror.

    Först och främst måste du skilja på sexliv och onani TS. Det senare har man av många olika skäl, varav en stor sådan är avslappning för både män och kvinnor.
    Män har dock hellre sex i de flesta fall än onanerar om man frågar dem, vilket skiljer könen åt en del. För mig som kvinna har jag aldrig slutat onanera trots att jag haft regelbundet sex och partner. Det fyller olika behov och för min del  garanterat orgasm,något jag endast nån enstaka gång uppnått med mina partners.

    Jag är den som i varje relation tröttnat på sex först och slutat tända på min partner. Får ganska snabbt syskonkänslor och får svårare och svårare att ha sex.

    Hade jag fått välja hade jag nöjt mig med sex högst 1 gång/mån efter ett par år. I början kan jag ha det flera gånger om dagen pga alla hormoner och den starka attraktionen som leder lusten. Jag tror din fru upplever vad många kvinnor gör efter ett tag i en relation. Hon älskar dig med tänder inte på dig längre sexuellt. Vardagen äter upp spänningen. Lyssna på en relationsexpert på Youtube, Ester Perel hon sätter fingret på det exakt.Kvinnans lust väcks ur spänning, bekräftelse, och oförutsägbarhet. Du behöver bli spännande och börja skapa ett liv vid sidan för att ha en chans. Bli någon hon kan längta efter och se upp till. Kanske någon hon kan vara rädd att mista, för att andra kvinnor kan lägga beslag på sig?1

    Självklart mår hon extremt dåligt över detta och känner skuld. Hon vill säkert skiljas lika lite som du och önskar inget hellre än att sexlivet skulle fungera.

    De flesta kan inte erkänna detta för det är något av det mest sårande insikter man kan få. Man vill ju inte skada sin älskade. Man vill ju att allt ska vara perfekt så klart.

    Det bästa du kan göra är nog att konfrontera henne med dessa fakta istället för att traska runt ämnet och undvika det som gör ont. Säg att du läst mycket trådar på FL osv och att det är ganska vanligt, istället för att skuldbelägga henne. Fråga henne om hon vill jobba för att ni ska få sexlusten tillbaks och vad hon tror om sin attraktion för dig?

    Så fungerar den kvinnliga sexualiteten och oftast är det kört när detta väl infunnit sig. Du får fundera om du klarar av att leva utan sex? Du har ju bara ett liv och kanske vill du ha ut mer av det?
    Alltså... vilket otroligt jävla klockrent inlägg!!! Så sjukt bra skrivet och klokt osv. Ta till dig av detta TS ? det här är så jävla sant, alltihop. 
  • Anonym (Wow)
    Anonym (H och m) skrev 2019-08-24 18:32:43 följande:
    Men du säger är i princip att när nu män i världens mest jämställda land anpassat sig till den roll (eller ickeroll) som män förväntas ha, då blir de ointressant i kvinnors ögon rent sexuellt?

    En kvinnlig variant av horan och madonnan?

    Ni vill ha en jämställd, snäll man, som sköter hushållet och är praktiskt att leva med, men sexuellt vill ni ha en lite met mystisk, spännande bad boy man.

    Intressant, för jag har gjort samma iakttagelser. Den manroll som är den politiskt korrekta är inte den kvinnor egentligen vill ha, rent sexuellt.

    Speciellt inte unga kvinnor.
    Japp. Helt rätt. Exakt så här är det faktiskt. Jag tycker fruktansvärt synd om alla män nuförtiden, ni har verkligen ingen lätt situation (egentligen ganska omöjlig faktiskt). Det finns män som lyckas kombinera båda rollerna, men det är - fullt förståeligt - fan inte vanligt. 

    Eller, är väl bäst att tillägga: jag kan ju inte säga att det är så här, för det är så klart olika från en person till en annan, men jag kan ju säga att det är exakt så här jag själv, och alla kvinnor jag känner, fungerar... 
Svar på tråden Har min fru tröttnat på mig? :(