Inlägg från: Ocdkille |Visa alla inlägg
  • Ocdkille

    Son kommit hem dyngrak!!!

    Alvina skrev 2019-08-24 00:07:10 följande:

    Klart en 13-åring inte kan hantera 20 000. Det säger ju sig självt. Och första gången jag drack alkohol var jag 17 år och inte blev jag mobbad för det. En trettonåring är alldeles för ung för att börja dricka.

    Tror inte denna tråd är på riktigt.


    Det är nog annorlunda för tjejer. Vi killar provar att dricka rätt tidigt. Själv blev jag hemsläpad från en fest när jag var 15år. Morsan har alltid sagt att det viktiga var att jag kom hem vad som än hände men det var ändå lite pinsamt när kompisarna kom in med mig skitfull. Hade ångest på morgonen för vad morsan skulle säga för jag snackade inte så mycket utan bara la mig. Men det var inte så farligt hon frågade om det blev lite för mycket och sen snackade vi lite om det. Jag lärde mig dock att ta det lugnare.
  • Ocdkille
    stefan72 skrev 2019-08-24 00:19:38 följande:
    Det är egentligen inget problem om han spenderar upp pengarna, han hade 40 000 då han fyllde 11 så jag tycker inte hans spenderingar är helt tokiga, men jag vill snarare lära han tidigt i livet om hur man håller i pengarna. Då han får slut pengar fyller jag på kontot, men det är ändå bra att vara ekonomisk. Som idag då det är så dyrt med märkes kläder osv...
    När det gäller ekonomin känns det som att du behöver lära honom. Fyll inte på kontot när han får slut för då lär han sig inte och blir som bratsen.
  • Ocdkille
    legomum skrev 2019-08-25 22:29:26 följande:
    Nej, alla dricker inte vid 14. Varken i nutid eller förr.
    Fast lite rätt har han dock dom flesta började testa att dricka kring 15års åldern.
Svar på tråden Son kommit hem dyngrak!!!