• bonzo

    Låg AMH värde

    Vilken klinik går ni på? :)


    KajsaLouise skrev 2019-10-25 08:39:58 följande:

    Jag glömde skriva... Kostnaden för det här försöket är 40 000 kr om det blir ägguttag. Om det inte blir ett ägguttag betalar vi 10 000 kr. 10 000 kr är såklart mkt pengar, men det är ju verkligen värt den chansen känner jag. Plus att det kan ge mig en större möjlighet att acceptera donation.


  • bonzo

    [quote=79987439][quote-nick]KajsaLouise skrev 2019-10-25 15:41:05 följande:[/quote-nick]Nordic ivf. "Rabatten" gäller endast för vårt allra första försök. Sen var det fullpris.[/

    Vi funderar också eventuellt på ivf men jag väntar på svar om mitt amh värde. Jag är 41 år så förväntar mig inte så bra värde. Står och väljer mellan Örebro och Göteborg, kanske Falun....Vi får se vad det blir..

  • bonzo

    [quote=79987871][quote-nick]R84 skrev 2019-10-25 19:16:22 följande:[/quote-nick]Hur kommer det sig att du väljer mellan de tre ställen? Tänker att de ligger rätt olika till rent geografiskt![/ Ungefär lika långt från oss.. vi har gjort ivf tidigare i Örebro med lyckat resultat.. Göteborg verkar ha duktiga kliniker. Falun bra priser..

  • bonzo

    Ska till gyn nästa vecka. Har nog egen ägglossning ibland. Letrozol och metformin verkar fungera på mig så kanske fler kurer med letrozol innan ev. Ivf. Vi har även funderat på äggdonation. Vi får se.. Jättetråkigt att höra om ditt låga amh värde. Hur länge har ni försökt bli gravida?

    =79988122][quote-nick]KajsaLouise skrev 2019-10-25 21:09:32 följande:[/quote-nick]Okej, jag har ingen koll på andra ställen alls. Hamnade bara på detta ställe men fick en jättebra magkänsla för personalen. Mitt amh-värde suger ordentligt trots att jag är 34 år (0.2 bara). Kan väl nästan inte bli värre. När får du svaren? Har du egen ägglossning?[/quote]

  • bonzo

    Tänker om mina egna ägg är för dåliga helt enkelt.. att gå vidare med äggdonation istället.


    KajsaLouise skrev 2019-10-25 22:30:40 följande:

    [/quote]

    Jag hade också hoppats få letrozol, men icke. Jag har ingen ägglossning alls... Funkar det för dig är det ju kanon att få försöka tills ni bestämt er om ivf! :) Hoppas på goda besked nästa vecka för dig! Varför har ni funderat på äggdonation, om jag får fråga? Jag hamnar säkert där om jag ska kunna få barn. Är därför intresserad över hur folk tänker kring det. Vi har försökt i 15 månader typ. Jag ville börja ett år innan vi till slut började och har tänkt på barn och längtat i flera år, så det känns som en evighet.


  • bonzo

    Wow! STORT grattis! Det funkar när man minst anar det :) Kanske bra med förkylning då ditt immunförsvar är upptaget med annat..


    KajsaLouise skrev 2019-10-27 20:41:28 följande:

    Men gud, jag tog ett nytt graviditetstest nu. Vi köpte ett CB digitalt med plus/minus förut. Vi tog det ihop jag och sambon. Det visade plus. Men jag har mensvärk sen flera dagar tillbaka, är andfådd för minsta lilla ibland tycker jag, mår illa till och från (kommer kraftigt ibland, särskilt när jag inte ätit på en stund), men allt det tror jag bara hörde till just mens och en infektion (har lite ont i halsen). Jag är i chock. Även om det skiter sig, för det måste det ju göra, det är för bra för att vara sant, så ger det ändå hopp.


  • bonzo

    Jag har varit hos gyn nu och amh värdet var bra. Så vårt problem är inte det. Allt såg bra ut...de hittar inget fel. Han rekommenderade oss ivf så snart som möjligt pga av min ålder. Vi ska fundera lite och kanske startar till våren. Det blir i så fall privat eftersom vi redan har barn.

Svar på tråden Låg AMH värde