Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Antingen eller!

    flygrl skrev 2020-03-03 02:42:55 följande:
    (@kokosnötmjölk: Såg du det jag skrivit till dig i inlägg #998? smile5.gif )
    Förlåt!  
  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2020-02-29 02:03:03 följande:
    (@kokosnötmjölk: Tack för din input om glasögon & linser. Jag hoppas det ligger långt in i framtiden för mig... smile5.gif
    Bra du påpekade att din farfar inte va 90-talist utan fanns på 60-talet med. Annars hade jag behövt fråga dig om din mammas och även din ålder. smile2.gif )
    Ja, man vill ju inte direkt ha dålig syn! Jag har aldrig upplevt något annat, så jag är ju van men det är ändå jobbigt ibland. Håller tummarna att det ligger långt in i framtiden för dig  
    Haha! Farfar var född på 50-talet. Jag föddes inte igår  
  • kokosnötmjölk

    Bre dem vid köksbänken. Är lat  

    Titta på när någon annan gör jobbet eller göra det själv? 

    flygrl: Tack! Inte alls, det är bra att du påminner mig! Ibland när jag inte varit inloggad på några dagar orkar jag inte läsa igenom alla svar utan går direkt till det sista, då missar jag lätt något Det var faktiskt lite roligt att kolla tillbaka och se hur många gånger du fått påminna mig innan jag kom till ursprungsinlägget  

    Hu, nej. Choklad med myror i låter verkligen inte som någon höjdare!! 
    Men då finns chansen att du inte heller behöver glasögon/linser på ett tag ju  

    Min farfar dog 00 och var 54 då om jag inte minns fel, jag är född in the early 2000's. Brukar däremot få höra att jag typ är född igår med tanke på mitt sätt att klä mig  

  • kokosnötmjölk

    Penthouse tror jag, men inget av dem är egentligen något för mig. 

    flygrl: Haha! Du får skicka PM nästa gång, då måste jag läsa för att få bort den röda bubblan  
    Jo, han arbetade på intensiven, så det var kollegorna han 15min tidigare rapporterat av natten till som dick ta hand om honom. Väldigt sorgligt och jobbigt för alla inblandade. Hade det hänt idag hade läget varit annorlunda, men det är som det är. 

    Och jag hade för mig att du är några år äldre än mig. Men jag brukar alltid ha rätt, så det är klart att jag hade rätt denna gången med Jokes aside, nej, jag är på tok för barnslig för att vara 25! 24 också för den delen!

  • kokosnötmjölk
    Dr Börje skrev 2020-04-13 23:28:28 följande:
    Det är just det du gör (skambelägger) när du förfasas över sexrelaterade svar och inlägg i dessa "lektrådar". Även om du inte har en förmåga att inse det. 

    Ni ser det säkert som roande att utbyta meningslösheter med varandra här. För andra framstår utbytet här mera som något man kan förvänta sig mellan hårt neddrogade mentalpatienter som med glasartade blickar vaggar fram och tillbaka medan dom maniskt växlar snömos mellan varandra. Därför är det en välgärning att någon (jag) försiktigt introducerar något som rubbar den omtöcknade stämningen och sakta och varsamt hjälper de arma stackarna ur mörkret och ut i ljuset. Först känns sådant som är nytt väldigt främmande, otäckt och hotande. Det är den fasen och känslan som du och några till här upplever nu. Så jag har överseende med er. Men snart nog så kommer ni ur den och "kvicknar till". 

    Jag vill er väl. Tro inget annat. 
    Jag är er vän. 
    Min fetning... 

    Wow, det där var ju jävligt moget. Eller inte alls... 
    Tycker du på riktigt att det där var okej skrivet av dig? Som att du är en bra medmänniska som inte alls ser ned på en grupp personer? 

    Du har fått bra svar av de andra och framför allt av flygrl (eloge till dig flygrl, sjukt bra skrivet!). Du har då inte introducerat något försiktigt här i tråden utan gått pang på pannkakan. Bara för att DU inte tycker att sex är något personligt så betyder det inte att alla vi andra inte heller tycker det. Vill du ha en lektråd där man ställer varandra sexfrågor, föreslår jag att DU startar en egen tråd där du skriver att sex-frågor varmt mottas istället för att skräpposta om sex i lektrådarna uppenbarligen alla andra vill hålla fria från sexfrågor. För varför ska en person få köra bort alla oss andra? Är det inte bättre att den en personen skapar sig ett eget space där den kan styra och ställa som denne vill? 

    Oh well, nu ska jag hålla tyst. Du får ha en trevlig fortsättning för nu tänker jag inte spendera mer energi på den här diskussionen som ändå inte verkar leda någon stans. 
  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2020-05-03 02:34:28 följande:
    Ja, att du är intolerant som fan och föraktar sånt du inte själv förstår dig på har jag nog märkt. Om du nu tycker vi är som hummande zombies är det väl bara för dig att lämna tråden och ägna dig åt nåt du gillar i stället. Varför lägga ner massa tid på nåt som inte intresserar dig?

    Det är väl ungefär som religiösa fanatiker som alltid och till varje pris måste tala om för icke-troende att dom har fel och måste vända om till Gud? Eller trista, stela människor som inte kan tåla att andra umgås under lättsamma former och spelar kort, käkar gott eller snackar rent allmänt?

    Du är en glädjedödare helt enkelt, en person som istf att ägna sig åt nåt du själv gillar ägnar dig åt att slå ner på andras oskyldiga små nöjen. Vi behöver inte ditt intoleranta missionerande och din överlägsna attityd.

    Du kanske har intressen inte jag delar men vet du va? Jag respekterar det och skulle aldrig få för mig försöka sabba för dig. Det finns mycket som inte intresserar mig men so what...att människor har olika intressen är inget problem för mig. Det finns plats för oss alla och ingen anledning till småsinthet. Mångfald berikar.
    Ja men, jag kunde inte hålla med mer! 

    Och tack själv för din support  
Svar på tråden Antingen eller!