Forum Dator & Teknik - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Chattfunktionen i FB

  Tis 3 sep 15:40 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av CitronTulo - Visa alla inlägg
  Tis 3 sep 15:40

  När man har FB öppet på en dator så finns det ju en chattfunktion (Messenger) till höger i fönstret. De första 18 personerna som syns där (i alla fall hos mig) har ingen rubrik, sen står rubriken "gruppsamtal" och sedan "fler kontakter".

  Det jag funderar på är om det går att styra/välja vilka personer jag kan se här? Har letat men inte hittat..
  Ser ingen logik i vilka personer som visas här då det är flera som jag har mycket lite kontakt med och aldrig chattat med, medan jag har andra som jag brukar skriva med och hellre skulle hitta lite smidigt i denna lista!

 • Tis 10 sep 09:20 #3
  ballerinakakaoreo skrev 2019-09-09 23:52:49 följande:

  Enligt min facebooksida visas de som är aktiva just nu och de som var aktiva senast (det står tex -29 min sedan-), slumpmässiga personer men i listan finns också de jag talar med dagligen 


  De jag ser är delvis de som är aktiva (men inte alla).. men ser även personer som inte varit inloggade på flera dagar och som jag nog aldrig har chattat med? Däremot min pojkvän som jag skriver med varje dag kommer inte upp, inte ens när han är inloggad! Skulle ju kännas bättre att se honom än t.ex. någon gammal klasskompis sedan lågstadiet som jag inte har någon kontakt med och som inte varit inloggad på en vecka typ..
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll