Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Förälskad i annan

  Tis 3 sep 2019 16:49 Läst 0 gånger Totalt 44 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (välkommen tillbaka?) - Visa alla inlägg
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Tis 3 sep 2019 16:49 #3

  Var det inte du som hade en likadan tråd för 4-5 år sen?

 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Tis 3 sep 2019 17:15 #6
  Anonym (Undrar) skrev 2019-09-03 17:02:17 följande:
  Nej det var det inte, då lyckades jag hantera allt själv men nu känns det svårare, kan ju inte direkt prata med nån heller.
  Ok. 

  Jag tror det vore bra att du bollar det med någon terapeut, för att vara både åklagare, advokat och domare åt sig själv är nog inte så lätt. Hjärnan kan lätt spela dig ett spratt, och känslor kan få folk att göra de mest korkade saker man kan tänka sig. I efterhand fattar man inte hur fan man kunde tänka så snett, men mitt i stormen känns det helt rationellt. 

  Ditt förhållande och din familj är väl värt ett eller några samtal med en professionell terapeut som har erfarenhet av såna saker och kan ge dig bra verktyg för hur du ska hantera det?
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Tis 3 sep 2019 17:17 #7
  Anonym (Kvinnan) skrev 2019-09-03 17:09:19 följande:

  Ta honom som älskare.

  Annars kommer du att ångra dig.


  Eller hur, för hon kommer ju inte alls ångra sig när hennes förhållande går åt helvete och hennes man och ungar blir knäckta.... nejdå,,, det är baaaara att mista knull med älskare hon kommer ångraDrömmer
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Tis 3 sep 2019 18:02 #10
  Anonym (Undrar) skrev 2019-09-03 17:25:48 följande:
  Ja det kanske är en idé.

  Jag dömer inte mig själv så hårt för att känslor uppstår, jag tror alla råkar ut för det nån gång under en långvarig relation. Däremot känns det svårt att det går så djupt in i mig och när jag är med honom känner jag mig verkligen som en fjortonåring..
  Håller med dig och tycker du har ett bra förhållningssätt till det.
  Jag tycker inte heller man kan döma efter känslor, men däremot efter vad man gör av sina känslor. Det är det som i slutändan räknas.

  Men det många inte inser är att man inte tänker klart när man är i den situationen och intalar man sig att man kan sköta det lika bra som när man är "nykter"... lite som när man är full och tror att man minsann är en hejare på allt, känns skitbra då och man tycker man har värsta flytet... sen tittar man på en inspelning dagen efter som inser hur dyngrak och klumpig man var. Nog mer än en som trott att man skulle kunna hålla det på en riskfri nivå och bara flirta lite, njuta av känslan som sen trillat dit ganska hårt.

  Så ja, det är nog en bra idé att inse riskerna och bolla det med en terapeut. Känns som en gaska bra investering i förhållandet.
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Sön 29 sep 2019 00:16 #16
  Anonym (Undrar) skrev 2019-09-28 22:55:15 följande:
  I mitt tidigare liv (innan nuvarande relation) har jG alltid varit "on top" i såna här lägen, tagit initiativ, varit rak och frågat rätt ut om känslor. Tagit för mig. Jag har inte möjlighet att göra det nu och tror det gör mig osäker. En stor del till att jag inte kan släppa allt detta tror jag har att göra med att jag inte har kontroll, och jag kommer antagligen aldrig få reda på hur han känner eftersom jag inte kan fråga. Har tex svårt att se hur han skulle kunna attraheras av mig när hans sambo är extremt snygg och klassisk blond skönhet. Så många hjärnspöken liksom. Vet att jag har utstrålning och är karismatisk men är ingen babe direkt efter X antal förlossningar och gravkilon. Samtidigt så kan jag ju nästan ta på känslan mellan oss. Finns ingen som har personlig erfarenhet?
  Men du ältar ju om helt irrelevanta saker, vad spelar det för roll vad han tänker och vilket utstrålning han har... du är ju upptagen och du påstår att du inte vill vara otrogen så varför lägger du ner så mycket tid och energi på¨saker som är total värdelösa?
  Du går ju vilse i en skog av tankar som du själv skapar, och du gör den hela tiden större och större. Riv ner hela jäva skogen och sluta tänka, snacka med, spela eller göra någonting med den andra snubben och fokusera på den VERKLIGA världen istället.
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Sön 29 sep 2019 00:20 #17
  Anonym (Undrar) skrev 2019-09-28 22:55:15 följande:
   Finns ingen som har personlig erfarenhet?
  Det finns måååånga många trådar om exakt samma dilemma som du och det finns säker jättemånga som haft samma erfarenheter, men vad hjälper det om du vägrar lyssna på vad någon säger utan ägnar all din tankeverksamhet åt att fantisera över den andra snubben?

  Precis som felix skriver, du har ju redan inlett en relation med den andre mannen den är inte romantisk eller sexuellt än, men du ÄR redan på väg ut helt fel håll.
 • Anonym (välko­mmen tillba­ka?)
  Återställ
  Tor 3 okt 2019 15:17 #26
  Anonym (Undrar) skrev 2019-10-03 15:01:19 följande:
  Nej, jag skulle nog inte säga att det handlar om ren kåthet faktiskt. Jag upplever att vi rent intellektuellt och humormässigt är som tvillingsjälar nästan, sen finns det attraktion också, definitivt från min sida och jag tror den är besvarad. Men det är ju det jag inte kan veta. Som nån ovan skrev här kanske jag bara är nån som han tycker det är härligt att få lite bekräftelse från, men som han aldrig skulle ta i. Jag kanske bara boostar hans ego liksom. På nåt sjukt sätt vill jag ändå tro att det är mer än så. Vi har daglig kontakt nu genom den här appen och även om vi aldrig skriver något annat än ett par tre ord till varandra så.. ja, jag vet inte.
  Det är väl klart att du vill tro att det är mer än så, det är ju ditt begär och belöningssystem som talar. Du känner ju något och det är väl klart att du vill att det ska vara besvarat för det boostar ju ditt ego (bekräftelse)

  Att han verkar vara en tvillingsjäl beror på idealiseringen som alla förälskade ägnar sig åt, det är lätt att vara trevligt och charmig när man vistas utanför vardagens alla måsten och och där det inte ställs några krav. 

  Ja ni har daglig kontakt och därmed går du redan bakom ryggen på sin partner och har inlett en relation med en annan man, den är inte uttalad och bekräftad men den finns där och du vet ju själv vad din partner skulle tycka om den om han visste vad du kände så därför låter du det vara osagt plus att det ger dig möjlighet att utveckla den om du skulle känna för det.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll