Inlägg från: Anonym (Kör på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kör på)

    Skaffa barn om man är 38 år?

    Gravid med första barnet vid 36 (första försöket). Andra barnet 38 (tredje försök). Komplikationsfria graviditeter och förlossningar.

    Ts, vill du ha barn så kör på. Hur svårt/lätt det är är individuellt. Med tanke på att du blev gravid lätt för inte så länge sen så är chansen stor att det går bra nu också. Sluta lyssna på skrämselpropaganda att det är kört efter 35.

  • Anonym (Kör på)
    Anonym (H) skrev 2019-09-05 08:54:46 följande:

    Dessutom tror jag statistiken räknar med USA:s kvinnor också eftersom mycket statistik är gjord där och inte bara i Sverige så dra på den kvinnliga befolkningen i räkningen också.


    Till Anonym (h): du verkar ha problem med att vissa kvinnor skaffar barn (naturligt och utan problem) över 35. Varför stör det dig så mycket undrar jag. Uppenbarligen så funkar det för en stor del oavsett vad din statistik säger. Du kan hänvisa till hur många källor som helst. Det säger ingenting hur det kommer gå i det enskilda fallet.

    I mitt fall (och många andra) gick det hur bra som helst att skaffa barn ?på äldre dar? även om det finns statistik som säger att det är stendött efter 35. Är detta så provocerande för dig? Och det finns även källor på att fertiliteten inte alls minskar i samma utsträckning efter en viss ålder som man tidigare trott.

    Har man god fertilitet så kommer liksom inte den störtdyka över en natt bara för att man passerar någon magisk åldersgräns.
Svar på tråden Skaffa barn om man är 38 år?