Forum Nöje - Nöje
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Alkohol som inte smakar alkohol

  Mån 9 sep 2019 21:15 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Mån 9 sep 2019 21:15

  Hejsan! Nu är det så att det är kräftskiva för mig och mina tjejkompisar i helgen och jag behöver lite råd om alkohol. Jag dricker 9 av 10 gånger vin, oftast nån billig tre apor eller solymar för 169/159 kr per box. Jag tycker det är jobbigt och dyrt att köpa massa olika cider att bära omkring med. Och gillar inte öl... Vad ska jag dricka? Vill helst ha något som inte är dyrt, helst en budget variant kanske. Vill ha något med över 10% men att det inte ska smaka så mycket alkohol om det går. Har hört att sprit och apelsinjuice är bra bland annat.

  Tack på förhand!

 • Mån 9 sep 2019 21:19 #1

  Kanske en gammal klassisk vodka med tranbärsjuice? Smakar ingen alkohol alls och om det är en effektiv fylla du är ute efter så bör det passa bra. Man kan blanda en stadig grogg av det. Om man av någon anledning vill maskera spritsmaken så är det betydligt med effektivt (och godare) än apelsinjuice.

 • Mån 9 sep 2019 21:36 #2

  Ärligt talat... Vad är poängen med att dricka endast för att bli full? Alkohol ska smaka gott om man ska dricka det alls...

  Screwdriver (vodka, apelsinjuice) smakar absolut sprit och är ingenting jag skulle rekommendera. Det finns helt klart en hel del goda drinkar men man brukar inte direkt dricka dem till mat...

  Testa Leitz, Eins Zwei Dry (vin) eller ett friskt bubbel. Passar betydligt bättre till kräftor än apelsinjuice... Sedan kan ni köra en fördrink, exempelvis Paloma (tequila, grapefruktjuice, sockerlag, lime och soda) eller någon annan som ni uppskattar. Lemonad är ganska gott att toppa av med lite tequila om ni vill ha en enklare variant.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll