0 Följare 0 Följer

IceKitten

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

31 år

Civilstatus

Sambo

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2022-09-10 IceKitten svarade i tråden: Min man ljög om var han var: Du blir misshandlad. Våld i nära relation, vad du än vill kalla det. Av vad jag hat kunnat utläsa blir du psykiskt misshandlad och är i uppstarten av fysisk misshandel med (att bli upptryckt mot en vägg är fysiskt.
2022-09-06 IceKitten svarade i tråden: Kvinnor kollar ni på reality serier?:
Jag föreslår att du ställer den frågan till de i tråden som uttrycker sig negativt om reality i stället, de har antagligen bättre koll.

2022-09-06 IceKitten svarade i tråden: Kvinnor kollar ni på reality serier?: Med tanke på deras förvåning när jag berättar att jag ser på det så antar jag det. Du ser ju även andras svar här, reality är under deras värdighet. Det är trash.
2018-07-04 IceKitten svarade i tråden: Avslag hos migrationsverket: Varför så otrevlig?

Du vet absolut ingenting om TS eller hennes sambo och din kommentar har ingenting med TS fråga att göra. Den är enbart rasistisk sörja.

Nu kommer inte min sambo från Egypten men jag hade garanterat.
2018-07-04 IceKitten svarade i tråden: Blir ALDRIG uppvaktad: Folk är annorlunda och uttrycker/kräver kärlek på olika sätt.

För vissa är presenter lätt och för andra ett enda mysterium.

Det är bevisat att folk vill ha olika typer av kärlek, kan gälla.
2018-07-02 IceKitten svarade i tråden: Ungdomar/barn, internet: Fast absolut ingenting av det du skrev gav ju någon ny insikt. Jag har redan tagit med att man bör ha koll samt att det självfallet kan bli för mycket. Som allting annat i livet.

Och väldigt mycket av dina alternativ förslag.
2018-07-02 IceKitten svarade i tråden: Om jag går runt med en tröja med texten "Fuck Sossarna" eller "Sossarna = Rasister", blir jag polisanmäld eller slängd i finkan då?: Jag håller inte riktigt med. Musikgruppen borde antagligen ha bytt tröjor men om stora politiker har gått runt med det tröjorna så borde det helt klart visas. Väljarna bör få se sådant, sedan är.
2018-07-02 IceKitten svarade i tråden: 14-årig dotter som har sex: Anledningen till att tjejerna får dålig självkänsla är att vi ena stunden säger "det är din kropp, ligg med vem och hur många du vill" för att nästa gång kalla dem slampa/hora/madrass/hål.
2018-07-01 IceKitten svarade i tråden: Hur hittar man en kvinna om man är timid och mesig?: Man fokuserar och visar de positiva sidorna.

Får en kvinna att gilla dig för dina höjdpunkter, sedan ser du om hon kan acceptera dina negativa sidor med.

Det är egentligen vad det alltid handlar om, oavsett vilka positiva vs negativa.
2018-07-01 IceKitten svarade i tråden: Kattungarna leker i kattlådan!!: För allt du vet så har de en raskatt och även renrasiga kattungar med fin stamtavla så döm inte så snabbt. Uppfödning av raskatter bör stöttas.

Till TS, kattungar gör så.