• Anonym (..)

    Någon som träffats via Grindr?

    Prata mycket. Kolla förväntningarna innan träff o se om personen verkar vettig. Prata om annat än sex också, så du får en känsla för om han verkar vettig. Jag brukar vara anonym tills man träffats, så man vet om personen verkar vettig.

    Var på gång att träffa en kille där, ha de jättebra känsla för han. Vi hade satt ut en dag att träffas på ett offentligt ställe (så man kan dra sig undan utan problem om man får dålig magkänsla).

    Kvällen innan så skickar han lite kort tagna på mitt jobb och mitt hem. Jag har inte slagit på "visa avstånd" på grindr, för jag vill inte bli spårad. Så han hade typ triangulerat in vart jag bodde och jobbade, lär ha tagit lite tid för han. Kändes jävligt creepy när man inte sagt vart man jobbar eller vart man bor. Blev ingen träff...

    Har blivit lyckade träffar också, mycket tack vare att man snackar en hel del först. Använd kondom, herregud va vissa bögar knullar runt oskyddat.

  • Anonym (..)
    Anonym (Biet) skrev 2019-09-15 13:40:59 följande:

    Okej tack för bra tips.

    Men tror du man behöver kondom även om man endast ska köra oralt? Blir ju inte så roligt då tyvärr.


    Du frågar egentligen fel kille. Jag är rätt nojig över könssjukdomar (kanske överdrivet, men jag mår väldigt illa och oroar mig mycket om jag slarvat) och är dessutom inte speciellt förtjust i oralsex.

    Vet inte om det går att få fram vilka risker man utsätter sig för, men visst finns det sjukdomar som sprids via oralsex.
Svar på tråden Någon som träffats via Grindr?