Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Varför lämnar jag inte han?

    Av vilka ekonomiska skäl? Han spelar ju bort pengar så där lär ju tryggheten i det försvinna.

    Förändringar är alltid skrämmande. Man vet inte vad som kan finnas där ute och det okända är skrämmande. Det gör att man stannar kvar i situationer man inte trivs i. Du måste samla mod. Börja med att hämta papperna du måste inte fylla i och ge honom direkt men hämta dem iaf. Ett steg i taget.

  • Anonym (Emma)
    Anonym (Jag) skrev 2019-09-15 21:48:04 följande:

    Jag menade mer ekonomisk att jag inte har ett jobb om tre mån dvs utan inkomst. Så jag blir orolig för boende räkningar etc. När man e två finns ju hans inkomst i värsta fall. Är nog mest rädd för att ta steget bara. Men jag mår så dåligt över att låta barnen växa upp i detta. Inte sunt för fem öre.


    Varför har du inget jobb om tre månader? Finns det inget jobb du kan ha tillfälligt ex inom äldrevården brukar dem ofta behöva.
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Jag) skrev 2019-09-15 22:09:19 följande:

    Jo visst kan jag hitta nåt. Men denna lgh är SÅ dyr!!! 12600kr kallhyra! Därav min panik. Jobbet är en annan historia orkar inte ta upp det. Men har generellt sätt lätt att få jobb. Bara mycket just nu


    Det kommer alltid att vara mycket. Planera för att lämna, börja sök lägenhet nu så att du enkelt kan flytta ut. Skaffa ett jobb. Undvik din man så mycket du kan bråk tar bara energi. Låt han spela bort sina pengar om han nu så önskar.

    Det kommer aldrig att finnas ett bra tillfälle för att lämna om man fokuserar på alla hinder och problem. Att ha det som ursäkt för att inte lämna köper jag inte. Det finns dem som har lämnat i en värre sits än vad du är i.
Svar på tråden Varför lämnar jag inte han?