Inlägg från: Anonym (Fjärde barnet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fjärde barnet)

    BF Juni 2020

    norrlänningen89 skrev 2019-11-29 18:43:04 följande:

    Jo, det är det, skulle kanske bara vara bra om jag själv visste varför, vad som ska hållas reda på.(


    Ja, det känns ju som a & o och veta vad du har där att göra, vad som ska kollas där och inte via vanliga mvc. Det bör du få klarhet i vid första besöket om inte innan! Jag tänkte det var kopplat till reumatismen?

    Sen min magkörare tidigar i veckan så har jag inte alls varit illamående. Blev däremot superförkyld i slutet av veckan. Visst är det skönt å ej vara illamående, men det drar direkt igång MA-tankarna igen... Nu börjar det känns rätt jobbigt igen inför kub:et imorrn. Tänk om det blir dåliga besked att hjärtat ens inte slår. Vet inte om jag pallar det nu. Varit sån kris i familjen i övrigt så det skulle bara vara droppen nu.

    Men kanske mitt illamående mer berott på graviditet + förstoppning snarare än bara grav.illamående? Dock är jag ju där att illamåendet faktiskt kan avta nu. Lär väl kanske komma tillbaka om nå dar, varit helt dött på den fronten sen köraren. Så märkligt hur det kan bli.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    Tack tjejer för pepp!

    Ja, det är ju mkt som kan påverka magen mm nu. Trots det, ändå så nära till hands att oroa sig, less man blir på sig själv emellanåt... samtidigt som en också kan förstå det!

    Ja det kommer väl aldrig lägligt med sjukdom osv., men ibland blir det ju mer chockerande än annars när det kommer så oväntat som det gjorde nu.

  • Anonym (Fjärde barnet)

    Jag kunde knappt somna inatt. Blev väldigt sent. Men det gick jättebra idag! Vilka fina å tydliga bilder en fick se! Per omgående fick vi höra att hjärtat slog. Lägsta risken tr13+18 & låg på 21. Såg även en ?boll? som var ett hematom, tydligen inte helt ovanligt att det ses. Så bör nog börja ställa in mej på att detta kan gå vägen. Det är någonting som gnager i mig ännu. Knepig känsla.

  • Anonym (Fjärde barnet)

    HildaK: Blir nyfiken på vilket ?drömmigt? landsting du bor i!

  • Anonym (Fjärde barnet)
    Anonym (Privve) skrev 2019-12-03 19:12:38 följande:

    Har haft en sån tung känsla av att jag gick och bar på ett dött foster (helt utan anledning, men gravidtankarna ni vet...).


    Ja, jag vet verkligen hur det kan tynga ner en...

    Skönt känslan släppt!

    Känner inte igen obehag efter ultraljud på magen. Kanske det kan ha någon annat naturlig förklaring?
  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-12-01 10:49:51 följande:

    Tror väl att det beror på graviditeten och att jag tar vitaminer med järn i. Jag tål inte att ta järn för fem öre. :/ )


    Järn e ju lurigt alltså.. Har du prövat att ta tabletterna på kvällen? Eller byta preparat? Ibland kan d ju skilja sig lite åt mellan olika sorter.
  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-12-08 11:20:14 följande:

    Kämpar på med måendet (magkatarren), och kämpar med maten och få i mig vätska, så jag vet vad BM kommer att gnälla om. det är ju bra.


    Tar du nå särskilt preparat mot magkatarren?

    Hoppas det går bra på reuma och att det gått fint också med allt det andra.

    Med tiden kommer det kanske kännas annorlunda. Om inte annat lär det komma när bebis kommer. Och gör det inte det så be om hjälp med den biten.
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Lulea123 skrev 2019-12-07 17:11:16 följande:

    Har legat lite lågt sedan jag var sjuk eftersom jag fick så konstiga känslor efter att jag var sjuk. Tappade ju mycket av illamåendet. Varning för MA med andra ord. Jag tänker positivt.

    Träffade barnmorskan i går och tog lite prover och annat, det var mitt andra besök. Värdena såg bra ut, speciellt hb som låg på 129 trots att jag inte ätit något tillskott. :-P Nu är jag i vecka 10+3 och jag väntar spännt på det tidiga RULet i vecka 12, sedan väntar KUB i vecka


    Skönt att du är på banan igen! Låter som att kub och tidiga rul kommer nära inpå varannan! Men vem tackar nej till en extrakoll!

    Så härligt med hb?t!
  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-12-09 17:59:24 följande:

    Jag slutade med omeprazol för några veckor sen


    Oki, undrar pga jag ev tänkt pröva nåt. Börjat få ont upptill i magen. Ej kollat upp vad som funkar som gravid. Har för länge sen prövat Novalucol tuggtablett vid behov.

    Ja, det är inte lätt alla gånger.. :) Man får ju samtidigt komma ihåg att vi alla är ju olika och sina tankar och känslor styr en inte över. Och inte vara för hård och döma sig själv. Låter som du kanske redan har det stöd du behöver då..

    För mig har jag dratts m att graviditeterna känts rätt overkliga. Omgivningen har väl inte heller sett mig som så supergravid under någon längre tid tidigare då jag haft små magar och varit rätt smidig osv. Men känner mig dock sliten osv. Blir verkligare för mig när sparkarna kommer. Kanske också ännu mer efter rul.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    Jag vill också veta könet, tror som du att det är ett sätt att också förbereda sig. Vi har prövat bägge tidigare och jag föredrar att få veta om det går.

    Ja, graviditeten kan va alltbra påfrestande på flera olika sätt.

Svar på tråden BF Juni 2020