Inlägg från: Anonym (Nje) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nje)

    V 16 - maken vägrar barn

    viseversa skrev 2019-09-29 10:51:23 följande:

    Ja han låter verkligen underbar. Verkligen som tycker du ska gå igenom en förlossning och föda ut en liten bebis som kan leva när hen kommer ut. Verkligen vilket fantastisk och snäll underbar man du har ts. Han är ett as inget annat. 


    Har hade ju klargjort i många år och de har haft samförstånd om inga fler barn, detta är nåt som är svårt för bägge två, hon vill ha en liten, han vill ha friheten som vuxna barn innebär.
  • Anonym (Nje)
    viseversa skrev 2019-09-29 11:15:23 följande:

    Då kanske han skulle tagit snavsr för eget skydd och använt kondom? För nej spiral är inte 100% säkert men som dom flesta män tycker han att skydd är kvinnans ansvar. och när hon blir OPLANERAT gravid och har gått nästan en halv graviditet så tror han att han har rätt attg ställa krav på hennes kropp? Mao är han ett as inget annat. 


    Spiral är 98-99% och kondom är 98% säker.. och han tvingar inte henne, utan väljer bort henne just pga att han vill nånting annat i livet, enl. din logik så är hon lika mycket röv eftersom hon vill tvinga på han ett barn (rent ekonomiskt gör hon det oavsett, så tillvida hon inte säger bort underhållet).

    Förhållandets enda räddning nu (troligen) är att han kommer över chocken och förlikar sig med tanken och ändrar inställning till att börja om från noll med barn, annars är det dömt att dö ut genom att hon behåller och flyttar eller aborterar och föraktar honom.
Svar på tråden V 16 - maken vägrar barn