• dudetten

    BIM november 2019

    avigmaria skrev 2019-11-03 11:18:47 följande:
    Ja herregud, nu har det mörknat mer. Hjälp vad sjukt. HUR ska jag berätta detta för mannen på bästa sätt? Har ni några roliga idéer? Det är ÄL+10 idag så väääldigt tidigt...
    Jag har köpt pyjamasar från Kappahl där det står I love dad och strumpor med likadant :D Som jag ska ge när jag plussar! GRattis till plusset <3
  • dudetten

    Vill gärna hoppa in här :) Har BIM 17 November! Har haft ÄL någon gång denna veckan. Testat sporadiskt så lite oklart :) Försök nummer 2 för mig och mannen :)

  • dudetten

    Den när man inser att man antagligen till 99,9 procent missat ÄL och inte myst. Hoppas att det isåfall fanns några ?överlevare? kvar. Haha. Aja, bara att invänta mensen den 17?e för ett nytt försök isåfall :)

  • dudetten
    BDN skrev 2019-11-04 13:16:38 följande:

    Ser nu att det typ inte syns något. Tidigare gånger jag testat med detta test så har det varit tvärblankt - vitt. Nu såg man IRL ett litet svagt blått streck. Hoppas..


    Jag tycker det ser ut som ett svagt streck ????
  • dudetten
    BDN skrev 2019-11-04 15:32:49 följande:
    malinamf skrev 2019-11-04 13:25:43 följande:

    Jag ser! :) Håller tummarna stenhårt, men jag tycker det ser lovande ut :)


    Tack hörrni!! Håller tummarna:)
    frågetecken ska föreställa en glad gubbe :) det verkar inte funka med telefonens emojisar på familjeliv ;) 
    så roligt, ska hålla tummarna att det blir ett starkt plus i dagarna :D
  • dudetten
    hundenhubbe skrev 2019-11-05 12:59:51 följande:

    Ni som har digitala clearblue ägglossningstester, jag har en liten fråga :) jag fick idag resultatet att ugnen LH ökning detekterats, när jag drar ut stickan finns två streck (som syns på bilden). Undrat bara för skoj skull om dom kan visa att det är på g? Typ nu är det svagt men det är ju ett streck där, kommer det bli lika starkt som vanliga LH stickor under ÄL? Ska testa varje morgon nu fram tills det visar ökning men var bara nyfiken :) har lite mensvärk och lite flytningar så tror det är på g snart och antagligen tidigare än appen säger..!


    Jag råkade ut för samma! Har tagit stickor sen i lördags som varit svaga, och idag clearblue testet. Men jag undrar om jag råkat missa ÄL bara eller om den ska komma. Fick mensen på måndagen den 21/10 men hade spottings dagarna innan så kanske ÄL var tidigare.
  • dudetten
    BDN skrev 2019-11-05 14:57:32 följande:

    Hej på er! Plussade idag med CB digital, 1-2 veckor vilket stämmer eftersom jag hade ÄL 25/10. Är glad men vågar inte hoppas. Dels är det ju ruskigt tidigt och dels så slutade min förra graviditet i ett väldigt utdraget MA. Jag plussade då i början på maj. Först i juli upptäcktes att jag fått missfall ganska många veckor tidigare. Hade sedan långdragna blödningar ändå tills den senaste mensen nu i oktober då allt kändes som vanligt igen. Hoppas på det bästa.


    Stort grattis till ditt efterlängtade plus :D
  • dudetten
    Nico91 skrev 2019-11-05 18:50:37 följande:

    Hej!

    Jag har BIM 7/11 och tog precis ett test. Jag är i chock då jag var helt säker på att vi missat ÄL denna månad och fick detta resultat. Är detta positivt eller kan det vara en spöksstreck?


    Tycker det ser positivt ut :D Grattis!!!!
  • dudetten
    AndraSladdis skrev 2019-11-05 20:28:00 följande:

    Visst kan det vara möjligt, men har aldrig hänt för mig att man missat. Glada gubben kommer alltid till sist.


    Kan man ha svaga streck EFTER ÄL? :)
  • dudetten
    larssonc skrev 2019-11-06 07:18:38 följande:

    Nej glad gubbe behöver inte alltid komma :) Dels kan äl utebli och dels kan man ha så snabb stegring att om man inte tar testet exakt rätt tid så missar man stegringen och får då aldrig glad gubbe. Jag har snabb stegring och kan testa varje dag en hel cykel och ändå inte få glad gubbe trots bekräftad äl via vul.


    Kan man ha svaga streck även efter ÄL? :)
  • dudetten
    Tjoppa12 skrev 2019-11-06 09:44:17 följande:

    Om det är äl-test du menar så ja. Du har alltid en liten nivå av LH-hormon i kroppen, därför får man ofta alltid svaga streck eller inga alls på äl-test. Det är när hormonet stiger som strecket blir starkare och äl kan vara på g :)


    Tack för svar :)
  • dudetten
    Anonym (St92e) skrev 2019-11-06 21:08:11 följande:

    Hej hoppar in här!

    Vi har precis börjat försöka, första försöket var förra helgen, utslag på ÄL tester då och vi fick till sex under en av de dagarna. Är nu ÄL +3 och förstår att symtom inte riktigt ?kan? infinna sig. Jag har dock molvärk i tjejmagen, illamående, trött och ibland som att det hugger. Brösten är inte ömma eller svullna. Hur mår ni andra som har bim runt 17e-19e november?


    Vi har BIM samtidigt :D jag har lite ont i brösten emellanåt och liiite molvärk emellanåt men det kan ju bara vara inbillning. Haha jag vill sååå gärna vara gravid!!
  • dudetten

    Igår fick jag pyttelite brunrött slemmigt på pappret när jag torkade Mig. HOPPAS på en nidblödning. Ska ha min mens lördag/söndag. Undra när man då kan testa? :)

    Grattis till er som plussat :)

  • dudetten
    Anonym (St92e) skrev 2019-11-12 11:33:37 följande:

    Hallå hallå!

    Någon mer med bim 15e-17e november? Har ni testat än eller avvaktar ni?

    Vad har ni för symtom?

    Jag har molvärk i rygg, mage och äggstockar. Är som att ett band är spänt runt hela buken och ryggen. Brösten är lite svullna men inte ömma. Har varit smått illamående till och från samt huvudvärk. Samma känningar som innan mens men brukar aldrig starta så här tidigt. Har haft känningar senaste 4-5 dagarna. Är på ÄL+ 10 ungefär.


    Jag har :) fick lite slemmigt blod på papper idag, så har man tur är det en nidis och annars väldigt tidig start på mensen.
  • dudetten
    Corros skrev 2019-11-12 11:59:01 följande:

    Hej! 

    Jag har BIM 18:e (eller 20:e men jag tror appen räknat fel faktiskt). Jag har haft mensvärk i flera dagar så jag tog ett test i morse fastän det är alldeles för tidigt. Och jag tror jag fick ett svagt streck? Ska testa igen om några dagar. Kan ju vara färgkladd.


    Tycker att det ser positivt ut :) grattis!!
  • dudetten
    Elina22 skrev 2019-11-18 15:27:54 följande:

    Nämen? Fick inte du mens någon dag sedan? Eller blandar jg ihop dig med nån annan här? Stort grattis <3


    Det var en nidblödning som jag trodde var mensen :D
Svar på tråden BIM november 2019