• GGN

    Min sambo lämnar mig nu om vi inte skaffar barn

    Du sa från början att du inte ville ha fler barn. Så vansinnigt respektlöst av honom att tro att du så lättvindigt ska ändra dig. Barn är ingenting man bara skaffar, det är ett stort beslut som ska tänkas igenom ordentligt. Han pratar om att dra ut din spiral, han lyssnar inte ett dugg på dig.

    Det är helt okej att han ändrat sig. Det är inte okej att han tycker att du ska ändra dig. Jag levde med en lika puckad man. Jag lämnade honom på grund av hans respektlöshet. Han gav sig nämligen inte, utan tyckte jag helt sonika skulle gå med på att vara hans avelsko. Jag hade varit väldigt tydlig från början.

    Fattar han inte själv att han ska lämna och hitta en kvinna att göra barn med, så får väl du vara sjysst och dumpa honom.

  • GGN
    Tappadstekspade skrev 2019-10-08 19:30:49 följande:

    Går du inte med på att skaffa barn är det kört. Han kommer hata dig och vara bitter på dig i resten av sitt liv, även om han idag väljer att stanna hos dig. Han kommer förmodligen att förakta dig.

    Och snyggt att han utnyttjades till att leka pappa åt dina ungar men att du inte kan unna honom hans egna... Det är sjukt om något. Gör honom en tjänst och lämna oavsett vad han bestämmer sig för.


    Du verkar ha fått det mesta om bakfoten du...
  • GGN
    Zarch skrev 2019-10-09 11:15:28 följande:

    Det här kan diskuteras fram och tillbaks hur mycket som helst.

    Givetvis kan han inte förvänta sig att TS ska ändra sig i frågan, vill hon inte så får han söka sig vidare.

    Men återigen så finner jag det oerhört intressant att ni med barn och som inte vill ha några fler inleder relationer med folk utan. Varför? Om det enbart är på ett sexuellt plan så visst men det låter väldigt naivt ifall man tror att det ska vara ?tills döden skiljer er åt?.


    Men om personen säger att hen aldrig vill ha barn så kanske man litar på det? Sen kan ju folk ändra sig om allt möjligt.
  • GGN
    Anonym (man) skrev 2019-10-09 11:00:58 följande:

    Eller så är det vansinnigt naivt att tro att någon som inte vill ha barn just nu aldrig kommer vilja ha det någonsin i framtiden heller.

    Intressant att du skriver att det är ok att ändra sig för att samtidigt säga att det är vansinnigt respektlöst att ändra sig. Hur ska du ha det egentligen?


    Jag har väl inte skrivit att man inte får ändra sig? Det är hans sätt mot TS som är respektlöst. Ett sjysst beteende hade varit:

    "- Jag har ändrat mig, jag vill ha barn. Har du ändrat dig?

    - Nej.

    - Jag förstår. Då är det nog tyvärr så att vi får dela på oss."

    Inte:

    "- Jag har ändrat mig, jag vill ha barn. Har du ändrat dig?

    - Nej.

    - Ja men ska jag dra ut spiralen åt dig?"
  • GGN
    Anonym (man) skrev 2019-10-09 11:01:46 följande:

    Och du verkar total oförmögen att se båda sidor av myntet.


    Skriver du både öppet och anonymt här?
  • GGN
    Zarch skrev 2019-10-09 14:07:53 följande:

    Ja att människor vill vara frivilligt barnfria säger jag ingenting om men varför skulle dom då vilja leva ihop med en trebarnsmorsa/farsa om det var så himla ristat i sten? Det hade iallafall jag själv tänkt om jag nu blev singelmorsa och träffade en barnfri kille.


    Ingen aning om varför de vill det men de finns.
  • GGN
    Anonym (Mamma med bio + bonus) skrev 2019-10-11 08:00:22 följande:

    Känner en man som levt med en 2-barnsmamma, han ville från början träffa en barnfri kvinna men det gick inte. Han blev lämnad av sina flickvänner när barnfrågan blev aktuell och han sa att det var definitivt att han inte ville ha barn. Han ville satsa på relationen, resa, jobba lite som han ville, uppleva kärlek och frihet och tänkte att barnen blir stora och flyttar hemifrån och då har de bara varandra. Hon blev däremot inte mer intresserad av ett sånt liv när barnen flyttade ut, utan ville fortsätta livet som det varit med en vanlig vardag med arbete och umgänge med familjen. Nu har dom separerat och båda lever själv.


    Där är ju fallet att de har olika intressen, eller att hon ändrade sig. Har en gammal kollega som är barnfri och lever med en tvåbarnspappa. Han hade tyckt det varit mysigt att ha ett barn med henne men det är inget måste. De har levt ihop i över 10 år.

    Jag hade nog absolut kunna leva med en förälder. Det är en stor skillnad mot att ha egna bio-barn.
Svar på tråden Min sambo lämnar mig nu om vi inte skaffar barn