Inlägg från: Ungamammor |Visa alla inlägg
  • Ungamammor

    Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF

    Jag valde att avbryta min graviditet då vi fått veta att barnet hade kromosomfel 22q12 och ett väldigt ovanligt hjärtfel. Jag är rädd att mitt nästa barn skall få samma fel... hur snabbt blev ni gravida igen ?

  • Ungamammor

    Anonym (s) Jag hoppas verkligen vi alla blir gravida snart! Jag har inte fått tillbaka mens eller ägglossning.. dock så visade ägglossningstestet positivt några dagar efter aborten men jag tror det var graviditets hormonerna som spökade.. jag har otroligt mycket bröstmjölk som läcker i nu 2 veckor och vill bara det skall sluta...

  • Ungamammor

    Usch vad hemskt!! Så jobbigt att inte allt bara kan gå som det ska! Så tråkigt att höra att allt inte kommit ut.. man blir så frustrerad då man bara vill fortsätta försöka. Jag var i vecka 21, så det var en väldigt hemsk upplevelse att behöva gå igenom.. dom har gjort obduktion och skall skicka mig och min man på genetisk testing eftersom jag är 23 och detta var mitt första barn blir man ju rädd att man har detta syndrom i sina egna gener.. vi håller på att försöka men jag har inte någon ägglossning ännu.. och det har gått 16 dagar sedan jag gjorde avbrytandet.

    Jag mår psykiskt dåligt över vad som skett, jag har sådana skuldkänslor för att jag avbrutit graviditeten och sen att få se mitt barn så mänsklig och stor.. jag är så ledsen att allt detta hände mitt lilla barn.. önskade allt hade gått som planerat..

  • Ungamammor

    Ja man hinner föreställa sig sitt liv med detta barn och sen poff så försvinner allt.. nästa graviditet skall vi göra fostervattenprov eller modekaksprov innan så man inte går så långt. Jag gjorde en skrapning dagen efter aborten då moderkakan inte helt kommit ut, så då borde ju allt vara borta tänker jag? (Hoppas) vill bara få igång min ägglossning men allt visar bara negativt :(

Svar på tråden Vi änglamammor som vill bli gravida efter abort, MA & MF